Skap en drømmefasade med vedlikeholdsfrie fasadeplater!

Dato: 10 Apr 2024

Ønsker du en naturlig fasade som glir inn i omgivelsene eller en fargerik fasade som skiller seg ut? Valget er ditt!

Swisspearl åpner uendelige muligheter for moderne arkitektur. Med fasadeløsninger som tilfører helt nye dimensjoner av kreativitet og funksjonalitet. Swisspearl overtok Cembrit i 2022 og er nå en av de ledende produsentene av fibersement i Europa. For deg betyr det en utvidet og sterkere produktportefølje.

Vi tilbyr et bredt spekter av vedlikeholdsfrie løsninger som passer perfekt til ethvert byggeprosjekt. Fibersement fasadeplater er ideelt for deg som ønsker en vedlikeholdsfri fasade. Våre fibersementplater er ikke bare motstandsdyktige mot mugg, sopp og råte, de er også ubrennbare og ekstremt værbestandige.

Design
Utforsk et bredt spekter av elegante farger, former og design. Våre fasadeplater er ikke bare estetiske i seg selv, men også når de kombineres med materialer som tre, stein, stål og glass.

Tilpasning
Få nøyaktig tilpassede størrelser, formater, mønstre og farger som er nødvendige for å realisere dine visjoner. Du har friheten til å bestemme hvor dristig du vil ha det.

Service
Vi tror at tett samarbeid fører til de beste løsningene. Derfor vil du alltid motta personlig rådgivning, tilgjengelighet og åpenhet fra vårt erfarne personale.

Bestill produktprøver her!

Hvorfor benytte fasadeplater av fibersement?

Det er mange ulike bruksområder for fibersement, men den mest vanlig bruken er til utvendig kledning av vegger. Det er et populært materiale til alle typer bygninger, fra leilighetsbygg, privatboliger og offentlige bygg til lagerbygg og industrianlegg. Fibersementplater fås i et stort sortiment av overflatestrukturer og farger som også kan brukes til å skape estetisk og nytenkende interiørdesign.

Få inspirasjon, se våre referanseprosjekter.

Fibersementens egenskaper. Ubrennbart, slag, støt og smussresistent.

Fibersementplater er ekstremt stabile og robuste, men materialet er likevel lett å håndtere. Den unike kombinasjonen av sement og fiberarmering gjør at våre produkter tåler den daglige bruk i de fleste miljøer svært godt. Våre produkter er værbestandige og upåvirket av alt fra kuldegrader og snø til tropisk regn, høy luftfuktighet og stekende sol. Vår fibersement har en naturlig høy pH som gjør den svært motstandsdyktig mot alger, bakterier, mose og soppdannelser. Fibersement absorberer og frigir fuktighet utallige ganger uten at det går ut over styrken eller andre egenskaper. Perfekt både utendørs og innendørs.

Alle våre fibersement produkter er ubrennbare med klassifisering A2-s1,d0 eller A1-s1,d0.

Swisspearl Patina

Med Swisspearls Patina får du et autentisk og naturlig uttrykk for fasaden. Fasadeplatene i denne produktlinjen har hver sine unike overflateegenskaper. De kjennetegnes alle av en overflate som patinerer og lyser opp over tid, og som oppnår en karakteristisk og naturlig fargespill. Swisspearl Patina er det riktige valget hvis du ønsker en bygning med et levende og autentisk uttrykk. Her kan du velge mellom en naturlig overflate med Swisspearl Patina Original, en sandblåst overflate med Swisspearl Patina Rough, eller en overflate med lineære slipninger med Swisspearl Patina Inline.

Les mer om Swisspearl Patina. 

Uendelige muligheter

Fasadeplatene Swisspearl Avera, Swisspearl Carat, Swisspearl Reflex og Swisspearl Solid passer alle godt til en stilren og moderne byggestil. Her kan du velge om fasaden skal ha en silkemat overflate eller en mer jevn og glatt overflate. Alle variantene er fargebestandige, robuste og krever minimalt med vedlikehold.

Les mer om våre produktserier.

En varig løsning på din trefasade?

Hvis ønsket er en vakker trefasade med minimalt vedlikeholdsbehov, er Swisspearl Plank den perfekte løsningen. Plankene kan brukes overalt i ditt byggeprosjekt. Med Swisspearl Plank får du et stilfullt uttrykk, høy holdbarhet og kvalitet i malingen. Swisspearl Plank fås også i en jevn variant som gir et stilrent og svært moderne uttrykk.

Les mer om Swisspearl Plank.

Alle fasadeproduktene til Swisspearl har brannklassifisering A2 - s1, d0.

Det vil si at dette er ubrennbart materiale, som gir en langt høyere brannsikkerhet. Det å bruke fibersement som fasademateriell er derfor en stor fordel, ikke bare for den kreative utfoldelsen, men også for sikkerheten og ikke minst miljøet. For fasadeplatene er både vedlikeholdsfrie og bærekraftige.

Swisspearl Architecture Magazine

Swisspearl-magasinet har i mange år tatt oss med på en arkitektonisk reise rundt om i verden. Våre produkter kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft på ulike kontinenter. Magasinet presenterer fremragende prosjekter i ulike regioner av verden og gir innsikt i den fascinerende verdenen av fibersement. Vi forklarer hvordan vårt materiale blir omgjort til designobjekter og presenterer menneskene bak vår innovasjon, samt de som sikrer at produktene våre oppfyller de høyeste standardene. Høydepunktet i magasinet er den årlige "Toppbygningen". Disse prosjektene er ikke bare fremragende fra et arkitektonisk synspunkt, de må også oppfylle spesielle krav og er ofte svært utfordrende for arkitektene under byggeprosessen.

Bestill «Swisspearl Architecture Magazine» her: Architecture Magazine - Swisspearl

Trenger du hjelp eller rådgivning, ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.


 

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Kystens Hus

Kystens Hus

Riving | Tromsø | 350-400 mill. kr

Riving av forretninger/senter tilsvarende 2 bygninger i Tromsø på 6 etasjer. ...

Lovund flerbrukshall

Lovund flerbrukshall

Nybygg | Lurøy | 45 mill. kr

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg som består av en bygning i Lurøy på 2 etasje...

Storelva kraftverk

Storelva kraftverk

Nybygg | Brønnøy | 60-70 mill. kr

Nybygg av kraftverk som består av en bygning i Brønnøy. Selve byggingen start...

Ombygg av nasjonal turistveg og servicebygg på fergekai i Nord-Norge

Ombygg av nasjonal turistveg og servicebygg på fergekai i Nord-Norge

Rehab | Moskenes | 3-5 Mnok

Rehab av naust/båthus som består av en bygning i Moskenes. Selve byggingen st...