Bekymringsfrie fasader med ekte følelse av tre

Dato: 21 Nov 2022

Opplev gleden av en vedlikeholdsfri fasade med tradisjonelt utseende.

Ønsker du en tradisjonell trekledning på fasaden, men ønsker å bruke tiden på noe annet enn vedlikehold og maling? Da er Cembrit Plank den perfekte løsningen til deg. Vår fasadeplank av miljøvennlig fibersement kan brukes overalt på ditt hus, hvor du ønsker en vedlikeholdsfri fasade.

Fibersementplank og -panel leveres med en robust overflate som tåler hardt vær og krevende klima. Produktene er laget av materialer basert på giftfrie, uorganiske råstoffer, og de påvirkes ikke av fukt verken under eller etter montering.

Cembrit Plank og Cembrit Panel leveres med en malt overflate som gir en holdbar beskyttelse på alle flater. En automatisert maleprosess forsegler hver del og gir optimal utvendig beskyttelse, noe som understøttes av Cembrits 15 års garanti. Vi tilbyr et bredt spekter av designalternativer, og spesialfarger er tilgjengelig på forespørsel.

  • Fremtidens “treverk”
  • Lang levetid
  • Vedlikeholdsfri

Enten du velger å bruke Cembrit Plank til ditt feriehus, en privat bolig eller et kontorbygg, vil det naturlige og autentiske utseendet til Cembrit Plank tilby deg uttrykket til en tradisjonell trekledning, men med fibersementens styrke og unike egenskaper. Med Cembrit Plank får du fasadeplank som er ubrennbart, vedlikeholdsfritt og som ikke blir angrepet av mugg, sopp eller råte. Les mer og last ned brosjyre her.

  • Suveren finish
  • Enkel montering
  • Vedlikeholdsfri
  • Komplett tilbehørsprogram

Lek med ulike farger og design
Overflate, tekstur, farge osv. – Å velge den riktige løsningen på fasaden kan være vanskelig. Spesielt om du er usikker på hvordan det vil fremstå på bygget.

Cembrit Plank leveres med trestruktur eller glatt overflate.

Test ut Cembrits visualiseringsverktøy og opplev hvordan Cembrits ulike fasadeplater fremstår på forskjellige typer bygg.

Choose design : Cembrit 

Hvorfor velge Cembrit fibersementprodukter?
I tillegg til å være motstandsdyktig mot mugg, sopp og råte, krever Cembrit fibersementprodukter kun et minimum av vedlikehold. Dessuten er alle Cembrit fibersementprodukter ubrennbare. Mer enn 90 års erfaring innen produksjon av fibersement, sikrer vi deg bærekraftige produkter, som har alle fibersementens unike materialegenskaper. Vårt mål er å levere den best mulige løsningen til deg og ditt bygg. Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere og bedre.

Act Responsible, Build Sustainable - Ny referansebok Trender og design :: Cembrit

Bærekraft danner ikke bare rammen for fremtidens bygg, men også for det arkitektoniske uttrykket. Vi har satt sammen noen av de mest imponerende prosjektene i vår nye referansebok.

Cembrit tilbehør
Cembrit tilbyr et komplett og brukervennlig utvalg av tilbehør som gjør det lett å lage en pen avslutning. Cembrits profiler i aluminium og fibersement er utviklet for å gi et helhetlig uttrykk rundt dører, vinduer, hjørner og andre detaljer. De leveres i ulike farger for å matche utseendet du har valgt på fasaden.

Kvalitet
Alle produktene er produsert for å overholde eller overgå spesifikasjonene i NS-EN 12467:2012+A1:2016 Plane fibersementplater, kategori A2.

Bestill produktprøver: Cembrit Plank :: Cembrit

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Torvbråten skole

Torvbråten skole

Nybygg | Asker | 312,5 Mnok

Nybygg av barneskole som består av en bygning i Asker på en etasje. Selve byg...

Ringvegen 16 - Gjøvik

Ringvegen 16 - Gjøvik

Nybygg | Gjøvik | 50-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Gjøvik på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...

Portalen - Lillestrøm Akershus
Rosenlund Lillehammer - Lillehammer Oppland