Kreativt design som beriker innendørsarealer med estetisk og funksjonelt design i fibersement.

Dato: 28 Jun 2023

Cembrits fasadeplater åpner opp for mange muligheter til et annerledes design og til å gi rommet personlighet. Cembrits innvendige plater er ideelle for å skape et lekkert innendørs miljø til blant annet skoler, auditorier, kontorer og bibliotek, hvor det stilles store krav til brannsikkerhet, holdbarhet og estetikk.

Dersom du velger fibersementplater til innvendig bruk, vil du få mulighet til å skape et kreativt design som beriker innendørsarealer både med et estetisk og funksjonelt design.

Estetisk funksjonalitet

Cembrits innvendige plater fås med forskjellige overflater og strukturer som kan brukes til å skape et unikt interiørdesign, uansett om det skal være et uttrykk i rommet eller som en integrert og funksjonell del av interiøret. Cembrits allsidige fibersementløsninger kan integreres i interiøret, hvor funksjonalitet og estetikk kombineres med nyskapende interiør og møbelkunst. Interiør bygget i slitesterk fibersement kan tilføre spennende kontraster og et personlig uttrykk til innredningen og samtidig være funksjonell.

Platene kan tilpasses og åpner opp for mange muligheter til et annerledes design og vil gi rommet en særegen personlighet. Platene kan tilpasses både i stil og krav til de ulike rom, avhengig av hvilken funksjon eller uttrykk som ønskes.

Dekorativ kledning

Cembrits kledning tilfører et dekorativt og appellerende uttrykk til innendørsmiljøer og innredning. Fremhev områder med unik kledning i fibersement og skap et personlig og individuelt uttrykk.

Fibersementens suverene egenskaper gjør overflaten motstandsdyktig ovenfor fukt, råte og sopp. Dette gjør platene til en robust og langsiktig løsning. Cembrits kledning tilfører et dekorativt og appellerende uttrykk til innendørs miljøer og innredning. Fremhev områder med unik kledning i fibersement og skap et personlig og individuelt uttrykk.Fibersementplatenes slitesterke overflate og minimale vedlikehold gjør de ideelle til å skape en flott, men hardfør kledning til alle type bygninger.

INTERIØRDESIGN

Cembrits fibersementplater fås i et stort sortiment av overflatestrukturer og farger som kan brukes til å skape estetisk og nytenkende interiørdesign.  Platene kan skape et helt unikt uttrykk som skiller seg ut ifra andre materialer og vil være med på å skape den rette stemningen i interiøret.

Designfrihet

Cembrits innvendige plater fås med forskjellige overflater og strukturer som kan brukes til å skape et unikt interiørdesign, uansett om det skal være et uttrykk i rommet eller som en integrert og funksjonell del av interiøret.

Ønsker du mer inspirasjon?

Dersom du ønsker å se nærmere på noen av våre prosjekter finner du noen av våre referanseprosjekt her vi har også flere referansebøker som er fulle av forskjellige kreative design og inspirasjon til ditt neste prosjekt. Dersom du trenger produkt eller fargeprøver kan vi sende deg dette. Registrer deg her for å få tilsendt produktprøver.

Hold deg oppdater på nye produkter og løsninger ved å få tilsendt Cembrit sitt nyhetsbrev. Meld deg på vårt nyhetsbrev

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Kystens Hus

Kystens Hus

Riving | Tromsø | 350-400 mill. kr

Riving av forretninger/senter tilsvarende 2 bygninger i Tromsø på 6 etasjer. ...

Lovund flerbrukshall

Lovund flerbrukshall

Nybygg | Lurøy | 45 mill. kr

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg som består av en bygning i Lurøy på 2 etasje...

Storelva kraftverk

Storelva kraftverk

Nybygg | Brønnøy | 60-70 mill. kr

Nybygg av kraftverk som består av en bygning i Brønnøy. Selve byggingen start...

Ombygg av nasjonal turistveg og servicebygg på fergekai i Nord-Norge

Ombygg av nasjonal turistveg og servicebygg på fergekai i Nord-Norge

Rehab | Moskenes | 3-5 Mnok

Rehab av naust/båthus som består av en bygning i Moskenes. Selve byggingen st...