Fasadeplater fra Cembrit i hendig format

Dato: 3 Mar 2021

Cembrits fasadeplater er ideelle for både store og små prosjekter. For å øke fleksibiliteten og designmulighetene, leveres platene i mindre formater.

Cembrit Small Module er mindre utgaver av Cembrits eksisterende fasadeplater av fibersement: Sembrit Cover, Cembrit Solid, Cembrit Transparent og Cembrit Patina Original. Det skaper unike designmuligheter, enklere montering og bidrar til å optimalisere ressursbruken på byggeplassen.

Cembrit Small Module har forskjellige egenskaper: Cover er en grå fibersementplate dekket av en sterk, vannbasert akrylmaling og fås i sterke farger. Cembrit Patina er en robust plate med et rustikt uttrykk som med årene får naturlig patina, Cembrit Solid er gjennomfarget og malt med et harmonisk uttrykk, og den siste i rekka er Cembrit Transparent med gjennomfarget kjerne og en semitransparent overflatebehandling som gir et spennende spill hvor man kan skimte fibersementens levende struktur.

NYE DESIGNMULIGHETER

De mindre formatene gir helt nye designmuligheter. Cembrit Small Module leveres i 5 formater hvor man kan leke med ulike mønstre, og formatene kan kombineres med standardplatene i full størrelse. Her kan du bare slippe kreativiteten løs.

- Våre nye Cembrit Small Module fasadeplater er primært utviklet for å gi arkitekter større designfrihet. Platenes forskjellige formater og farger gjør det mulig å skape det uttrykket man ønsker til den enkelte fasade. Samtidig kan de monteres på samme underkonstruksjon som Cembrits øvrige fasadeplater. Enda en fordel er at håndverkerne får en lettere arbeidshverdag med de nye platene, da de veier mindre enn våre større fasadeplater og kan monteres på en standardunderkonstruksjon, sier Bjørn Gustavsen, salgssjef i Cembrit.

FOKUS PÅ AVFALL

Lanseringen er også et ledd i Cembrits bærekraftsstrategi, fordi de mindre platene gir en høyere materialeutnyttelse – og samtidig en kortere monteringstid, fordi de kan tas direkte i bruk uten yterligere tilpasninger eller kantforsegling.

Small Module ubrennbare og vedlikeholdsfrie fasadeplater av fibersement leveres med 15 års Cembrit Garanti, som er en av markedets desidert beste garantier. Den forventede levetiden er vedlig mye lengere i kraft av platenes evne til å motstå frost, snø, regn, varme og direkte sollys.

Fakta om Cembrit Small Modul

• Utvalg: Cembrit Cover, Cembrit Solid, Cembrit Transparent og Cembrit Patina
• Størrelser: 292x1192mm, 592x1192mm, 292x2392mm, 592x2392mm, 592x2992mm
• Tykkelse: 8 mm
• Farger: 20 forskjellige farger
• Materiale: Fibersement

Les mer på cembrit.no

Referanseprosjekter Swisspearl

Torvbråten skole

Torvbråten skole

Nybygg | Asker | 312,5 Mnok

Nybygg av barneskole som består av en bygning i Asker på en etasje. Selve byg...

Ringvegen 16 - Gjøvik

Ringvegen 16 - Gjøvik

Nybygg | Gjøvik | 50-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Gjøvik på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...

Portalen - Lillestrøm Akershus
Rosenlund Lillehammer - Lillehammer Oppland