Cembrit Colorful Design Line

Dato: 25 Nov 2020

Det er uendelige muligheter til å skape både levende og visuelt unike fasader med Cembrit Colorful Design Line. Cembrit Colorful Design Line er en serie med uttrykksfulle fasadeplater som kan forandre enhver bygning, hver enkelt plate har sin særegenhet.

Fargesterk eleganse

Med Cembrit fasadeplater har arkitekter og entreprenører mange muligheter til å skape sitt eget design - om de vil fremheve, få bygget til å gli inn i omgivelsene, bruke farger eller kontraster på andre måter. Hver plate er laget med tanke på lang holdbarhet og høy kvalitet. Produktene garanterer deg en fasade som forblir iøynefallende år etter år. Cembrit Colorful Design Line tilbyr en rekke kreative muligheter og mange kombinasjonsmuligheter, uansett om du velger Cembrit Cover, Cembrit Solid eller Cembrit Transparent.


Platene kan fungere som en estetisk ”ton-i-ton” nyanse eller som en dristig arkitektonisk uttalelse. Fargerike fasadeplater med forskjellige strukturer og farger vekker nysgjerrighet, stimulerer fantasien og bidrar til å skape et stadig skiftende uttrykk. Fasadeplatene er laget av tilnærmet vedlikeholdsfri fibersement og sørger for at du kan utforske din kreative visjon uten å gå på kompromiss med funksjonalitet og kvalitet.

 

CEMBRIT COVER

Cembrit Cover er den ideelle løsningen hvis du foretrekker de sterkeste fargene og det dristigste designet. Den naturlige grå fibersementkjernen er helt dekket av et lag vannbasert akrylmaling og finnes i 26 Cembrit-farger. I tillegg kan du velge mer enn 2000 NCS® © -farger. Cembrit Cover handler om å skape et spennende førsteinntrykk. Med endeløse fargevariasjoner lar Cembrit Cover deg utforske enhver arkitektonisk idé og bli en konstant kilde til estetisk energi.

Les mer om Cembrit Cover

CEMBRIT SOLID

Det spesielle med Cembrit Solid er at de har samme farge gjennom hele platen. Hver av kjernefargene er matchet med en fulldekkende malt overflate. Dette betyr at hvis du velger Cembrit Solid for å gi en fasade en bestemt farge, så vil hver plate ha samme farge, både på overflate og kanter. Du kan velge mellom 13 Cembrit-farger og mer enn 2000 NCS® © -farger. Dette gir ditt bygg et fargerikt og rolig uttrykk. Små riper og merker vil forbli praktisk talt usynlige – noe som for alltid opprettholder fasadens flotte uttrykk.

Les mer om Cembrit Solid

CEMBRIT TRANSPARENT

Cembrit Transparent har en delvis gjennomsiktig overflatebehandling noe som gir platen en helt spesiell karakter. Den delvis gjennomsiktige overflatebehandlingen med svake fargetoner fremhever sementfibrene, noe som gir platen et unikt uttrykk. Overflatebelegget beskytter platen og sørger for en glatt overflate med lang levetid. Med Cembrit Transparent får du kvalitet hele veien gjennom- en overflate designet for å imponere og en kjerne laget for å vare.

Les mer om Cembrit Transparent

Garantert kvalitet

Med fasadeplater fra designserien Cembrit Colorful Design Line er du garantert langvarig kvalitet og holdbarhet. Fibersementplatene dekkes av den 15 år lange Cembrit-garantien, en garanti som ikke nedskriver verdien av produktene under garantiperioden. I stedet dekker den, i tillegg til nye plater, alle ekstrautgifter knyttet til demontering og remontering dersom produktfeil skulle avdekkes.

 

Se mer på cembrit.no

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Torvbråten skole

Torvbråten skole

Nybygg | Asker | 312,5 Mnok

Nybygg av barneskole som består av en bygning i Asker på en etasje. Selve byg...

Ringvegen 16 - Gjøvik

Ringvegen 16 - Gjøvik

Nybygg | Gjøvik | 50-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Gjøvik på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...

Portalen - Lillestrøm Akershus
Rosenlund Lillehammer - Lillehammer Oppland