Utnytt lokalets volum maksimalt med mesanin

Dato: 12 Des 2016

Welands mesanin er en praktisk løsning der man utnytter hele lokalets volum maksimalt. En mesanin gir en ekstra etasje, slik at gulvflaten utvides på en effektiv måte.

Mesaninene kan benyttes både inne og ute. Mesaninens konstruksjon består av lette sigmabjelker som skrus sammen. Ingen sveising er nødvendig, fordi alt skrus sammen på stedet. Forstansede hull gir rask og enkel montering.

Skreddersydd løsning
Hele mesaninen kan skreddersys med gulv, rekkverkssystem, trapper og lasteramper. Weland har over 60 års erfaring med å levere skreddersydde løsninger. Produktene er produsert i Sverige og er i høy kvalitet.

Kort leveringstid
Mesaniner egner seg til alt fra industrilokaler til butikklokaler, kontor og eneboliger. Welands mesanin er i stor grad satt sammen av lagerførte komponenter. Det betyr at mesaninene har kort leveringstid. Ønsker man å spare enda mer på plassen i et industrilokale, kan man kombinere mesaninen med heisautomater fra Weland Lagersystem. Heisautomater sparer opptil 90 % av gulvflaten sammenlignet med vanlige reoler.

Unik hinderløype
Gym & Sim i Täby er en av kundene som har valgt Welands mesanin. Mesaninen har bidratt til å skape en ekstra etasje med en såkalt ”Challenge Zone”. Her finnes blant annet en hinderløype med 18 forskjellige hindre. Weland har hjulpet til med å dimensjonere mesaninen i henhold til brannteknisk klasse R30.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår