Spiraltrappen - med garantert kort leveringstid.

Dato: 9 Sep 2020

Weland tilbyr svenskproduserte spiraltrapper for bruk både innen- og utendørs og som tilfredsstiller de ulike krav til kvalitet, bærekraft og sikkerhet. Med sin fleksible utforming er spiraltrappen en moderne arkitektonisk detalj som er meget effektiv mht. arealutnyttelse. Takket være et stort antall lagerførte komponenter kan vi garantere korte leveringstider. Vårt dyktige personale hjelper deg gjerne med å finne en løsning som dekker ditt behov!

Weland har et stort program av spiraltrapper for både eksteriør og interiør som passer mange ulike typer bygg. Spiraltrapper passer godt som rømningstrapper, tilkomstrapper i industrien og  de offentlige miljøer eller som generelle trapper for kontorer, butikker og  boliger. Med sin fleksible utforming er spiraltrappen en arkitektonisk detalj som enten smelter inn i miljøet eller skaper et spennende blikkfang. En spiraltrapp er meget plassbesparende og arealeffektiv. Dette gjør spiraltrappen til en smart løsning for alle miljøer. Weland tilbyr svenskproduserte spiraltrapper for bruk både innen- og utendørs og som tilfredsstiller de ulike krav til kvalitet, bærekraft og sikkerhet. Takket være et stort antall lagerførte komponenter kan vi garantere korte leveringstider.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår