Weland AS : Resturantstakitt - direkte fra produsent

Dato: 7 Mai 2012

Enkel å montere og demontere
Endelig et restaurantstakitt av høy kvalitet som man enkelt kan montere selv. Alt man trenger, er en umbraconøkkel.

Lette stabile og holdbare

Våre restaurantstakitt produseres av pulverlakkede aluminiumsprofiler, og påvirkes derfor ikke av vær og vind. Lette å holde rene, og enkle å komplettere.

Kombiner farger etter egen smak

De pulverlakkede aluminiumsprofilene finnes i 3 ulike farger. Stolpene kan leveres med gull- eller sølvfargede kuler, alternativt plastlokk. Bannere finnes i 12 ulike standardfarger, og de kan enkelt påføres logo eller sponset reklame.

Kan benyttes sesong etter sesong

Når sesongen er over, demonterer du stakittet like lett som du satte det opp. Alle delene blir løse, og tar minimalt med plass under vinterlagringen. Bannerne rulles sammen og blir like fine til neste sesong.

Fleksible stakitt med trosse / tau

Et stakitt med kraftig trosse er et klassisk og fleksibelt alternativ som passer til de fleste miljø. Leveres med beslag i børstet aluminium eller messing.Klikk på bildet under for å lese brosjyren!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår