Vegglim i nye smarte forpakninger

Dato: 15 Feb 2023

Bostik oppdaterer nå sitt utvalg i rektangulære bøtter for vegglim. De nye bøttene har gjennomgående bedre kvalitet og er produsert med økt hensyn til arbeidsergonomi og miljø.

Det nye bøtteutvalget er utviklet med brukeren i fokus. Uansett om du er profesjonell eller vanlig forbruker, så er det alltid risiko for at bøtter velter – derfor har de nye bøttene en større sprutbeskyttelse, noe som reduserer risikoen for søl. Takket være den oppdaterte lukkingen har bøttene også blitt tettere, samtidig som de er lettere å åpne og lukke. Nye, stabile håndtak gjør bøttene mer behagelige å bære, noe som letter bevegelse mellom ulike arbeidsplasser.

Bostiks nye serie med bøtter har også flere miljøfordeler. Bøttene er blitt lavere og bredere, noe som gir plass til flere enheter per pall, dette gjør at kapasiteten utnyttes på en bedre måte og krever færre transporter. Bøttene er også laget av en større andel resirkulert plast.

“For å forbedre brukeropplevelsen for våre forbrukere og samtidig redusere vårt klimaavtrykk, har vi i Bostik utviklet nye bøtter til vårt utvalg av vegglim. Vi streber alltid etter å gjøre det enklere for våre brukere og derfor har vi sørget for at de nye bøttene er stabile og tette, noe som gir økt sikkerhet både på arbeidsplassen og under transport. Ved å sette brukeren i fokus i produktutviklingen, fortsetter Bostik å være markedsledende innen vegglim.”
Peter Fäldt, Product Manager Wall Bostik Nordic

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.