Hurtigherdende håndsparkel for gulvleggere!

Dato: 23 Feb 2022

Bostik Flex Rapid Plus er et sementbasert håndsparkel i en praktisk 2,5 kg bøtte med enkel gjenlukking for fylling og reparasjon av hull/skader på både gulv og vegg. Sparkelen er krympefri og kan brukes direkte uten primer på de fleste underlag, kan også slipes der det er nødvendig.

Bostik Flex Rapid Plus er et allsidig håndsparkel som blandes ved behov for fylling av kanter, reparere hull på gulv og vegger, fallsparkling, mellom sponplater og mye mer. Sparkelen er primerfri på rene tørre overflater innendørs, som betong, gips, fliser, sponplater og tre, noe som gjør at den kan brukes direkte uten forarbeid i sjikt opptil 50 mm.

Takket være den hurtigherdende resepten kan arbeidet gjenopptas etter ca. 45 minutter (avhengig av sjikttykkelse og fuktighet). Sparkelen gir en jevn og glatt overflate med en gang, men kan også slipes om nødvendig.

Bostik Flex Rapid er utviklet for å lette håndverkerens arbeidsprosess og hverdag. Den gjenlukkbare bøtten på 2,5 kg har lang holdbarhet og kan alltid være klar når mindre arbeid skal utføres.

”Vi vet at mange håndverkere krever en hurtigherdende sparkel som lett kan blandes i en mindre mengde for reparasjonsarbeid. Bostik Flex Rapid Plus er et produkt som vi tror vil ha en fast plass i enhver gulvleggers bil.”
Jenny Lundegård, produktsjef, Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik er en verdensledende spesialist innen industriell produksjon og i bygg- og forbrukermarkedet. I mer enn et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og kan tilpasses det som former folks hverdag. Bostik er en del av den kjemiske gruppen Arkema.