Det opplagte valget for sparkling av gulv!

Dato: 28 Apr 2021

Bostik lanserer nå 1045 Fiber Quick Plus – en sementbasert, fiberforsterket selvutjevnende, pumpbar og selvtørkende avrettingssmasse som klarer overskytende fuktighet. For å redusere tunge løft har vi valg en mindre forpakning på bare 20 kg.

1045 Fiber Quick Plus er en fiberforsterket, selvutjevnende flytsparkel både for fallkonstruksjon og plansparkling på harde underlag. Den er pumpbar og kan legges for hånd i tynne sjikt fra 4 mm, til tykkere sjikt på 50 mm. Den ferdige overflaten gir et jevnt og hardt underlag uten behov for ytterligere behandling. 1045 Fiber Quick Plus fungerer også utmerket til el- og vannbåren gulvvarme.

1045 Fiber Quick Plus er miljøvennlig med M1-merking, med lavere utslipp og bedre arbeidsmiljø. Den miljøvennlige forpakningen på kun 20 kg er valgt med ergonomisk omtanke for å redusere arbeidsbelastningen under transport og forflytning.

«Med 1045 Fiber Quick Plus fyller vi et tomrom i vår produktportefølje for profesjonelle håndverkere ved at vi tilbyr en flytsparkel med tilsvarende gode bruksegenskaper som 1040 Fiber Quick, men med en oppgradering som gjør at produktet er godkjent for overskytende fuktighet. Selvklart også for at vi benytter anledningen til å lansere det nye produktet i en sekk på 20 kg.»
Jenny Lundegård, produktsjef, Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.