Oppdag Bostik SMART PRO monteringslim

Dato: 3 Feb 2021

Bostik lanserer nå SMART PRO, en serie lim og fugeløsninger der førsteklasses produkter møter dagens høye utfordringer og krav i alle prosjekttyper. Serien inkluderer 8 produktgrupper, bland annet Bostiks profesjonelle monteringslim. Installer og lim tunge og lette gjenstander i konstruksjonen uten behov for å utsettes for løsemidler eller skadelige emisjoner.

SMART PRO-serien består av kvalitetssikrede lim og fugeløsninger, alltid med et varig resultat. Den profesjonelle tilpasningen gjør produktene enkle å bruke, noe som sparer tid og reduserer kostnadene. Alle produkter i serien er utviklet for å oppfylle bransjens miljøkrav. Det gir et bedre arbeidsmiljø for håndverkere som unngår skadelige utslipp og løsemidler.

Bostik H785 HIGH TACK er et profesjonelt hybridlim av høy kvalitet med ekstremt høyt direkte hugg og er nesten luktfritt. H785 High Tack har Emicode EC1 Plus & M1-setifiseringer.

Bostik H910 SUPERGRIP FAST CURE er et profesjonelt høykvalitets hybridlim med en rask styrkeoppbygging og ekstrem høy strekkfasthet. Oppnår 80 % sluttstyrke etter bare 15 minutter. H910 Supergrip Fast Cure har M1-sertifisering.