Premiumserie med lim og fugemasse som møter håndverkerens behov

Dato: 8 Mar 2023

Bostik oppdaterer sin produktlinje med lim og fugemasse for profesjonelle brukere. SMART PRO-serien utvides nå med to smarte akrylfuger, en reparasjonsmasse for reparasjon av murfuger, to hybridfuger med flere bruksområder, to nye fugeskum og et unikt steinlim. Produktene er sterke, raske og fleksible, med et varig resultat. Alle patronprodukter i serien går også over til smartere grå emballasje, laget av resirkulert plast.

Den oppdaterte ”SMART PRO”-produktserien består av monteringslim, akrylfugemasse, hybridfugemasse, fugeskum og tilbehør i høy kvalitet. Produktene er optimalisert for maling, glassforsegling og branntetting, eller for allsidig bruk til flere ulike formål. Flere av produktene kommer i både patroner (290-300 ml) og pølser (600 ml), og passer til ulike prosjektstørrelser. Alle produktene i serien er utviklet for å møte bransjens miljøkrav, og gir et bedre arbeidsmiljø for håndverkere som unngår skadelige utslipp og løsemidler. De fleste produktene er merket med EC1+ og M1.

Som et ledd i Bostiks langsiktige arbeid for et bærekraftig produktspekter, endrer emballasjen farge fra hvit til grå. Både de gamle og nye lim- og fugepatronene i Bostiks premiumsortiment får grå emballasje, som består av minst 30 % resirkulert plast.

Tre nye akrylbaserte fugemasser er introdusert i Bostiks sortiment. En fugemasse av høy kvalitet som gir perfekt vedheft uten primer, en unik akrylfugemasse som forebygger malingsproblemer, og en reparasjonsfugemasse som er spesielt formulert for fuging og reparasjon av ødelagte fuger mellom mur og tegl.

Bostiks nye polyuretanskum med høy varme- og lydisolasjonsevne kommer i to versjoner, hvorav den ene er spesielt utviklet for profesjonelt bruk. Bostik lanserer til og med et unikt steinlim av høy kvalitet. I tillegg får SMART PRO-serien to nye hybridfugemasser: En universell transparent hybridfugemasse og en slitesterk multifunksjonell hybridfugemasse for glass.

“Med vår premium-serie av lim og fuger ønsker vi å gi fagfolk forutsetninger for å bli enda bedre! Produktene er sterke, raske, fleksible og gir ved riktig bruk et perfekt og varig resultat. De lever opp til bransjens miljøkrav og leveres nå også i mer bærekraftig emballasje.”
Patrik de la Motte, Product Manager Sealing & Bonding Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.