Våtromssystem for profesjonelle brukere

Dato: 5 Okt 2022

Bostik PRO vanntettingssystem er utviklet for profesjonelle. Systemet er tidsbesparende da det inneholder få komponenter, i tillegg er produktene svært enkle å jobbe med.

Selvfølgelig er alle produkter i vanntettingssystemet testet sammen for å møte krav i henhold til gjeldende bransjeregler. Med Bostik Pro vanntettingssystem legges grunnlaget for problemfri bruk av våtrom i mange år. Våre våtromssystem for deg som profesjonell, kommer som foliesystem og er godkjent iht. EU-normen ETAG-022 og SINTEF (TG 2339).

Foiltac 1C - Unikt 1-komponent folielim for våtrom
Bostik er først på markedet med Foiltac 1C, et unikt 1-komponents monteringslim for tettesjiktfolie. Limet har en høy limstyrke og lettarbeidet. Da limet er i pulverform, er det frostbestandig og kan lagres tørt og kaldt, noe som sparer unødig transport av væske. I tilegg er emballasjen resirkulerbar.

Les mer!

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.