Fugemasser og silikon med perfekt fargetilpasning

Dato: 15 Apr 2024

Ta flisprosjektet ditt til neste nivå med Bostiks nye sementbaserte fugemasser MULTI GROUT PLUS og FLEX GROUT PLUS. I kombinasjon med vår premium silikon S755 SILICONE BATH & KITCHEN P får du de beste forutsetningene for å skape flislagte overflater av høyeste kvalitet med perfekt fargematching.

Velg mellom 12 populære farger for vegg-/gulvfuger og silikonfuger for bad, kjøkken og andre keramiske flisoverflater. Alle produktene er designet for å tåle store belastninger og er også smussavvisende.

Endelig kan vi presentere våre nye holdbare og lettpåførte fugemasser. Sammen med vår premium silikon og vårt utvalg av lim og vanntettingsprodukter, tilbyr vi nå et komplett system for flisleggeren – i flere farger.
Dorthe Vogt Johnsen, Product Manager Tiling & Wetroom, Bostik Nordic


Velg mellom 12 populære farger

MULTI GROUT PLUS – NYHET!
Polymermodifisert sementbasert fugemasse med høy slitestyrke og vann- og smussavvisende egenskaper. Multi Grout Plus har en ekstra fin struktur og egner seg til prosjekter med for eksempel mosaikk eller keramikk. Fugemassen er smidig og lett å påføre og er også lett å rengjøre. Leveres i sekker på 5 kg og 20 kg.

FLEX GROUT PLUS – NYHET!
Hurtigherdende sementbasert fugemasse med høy slitestyrke og vann- og smussavvisende egenskaper. Flex Grout Plus har en fin struktur og egner seg til prosjekter med for eksempel keramiske fliser, naturstein eller granitt. Fugemassen har en fleksibel fugebredde på 2–20 mm og er lett å rengjøre. Leveres i sekker på 5 kg og 20 kg.

SILICONE BATH & KITCHEN P – NYE FARGER!
Premium silikon for sanitær- og konstruksjonsfuger. S755 SILICONE BATH & KITCHEN er en ekstremt muggbestandig fuge som motstår fuktighet, UV-stråling og korrosjon fra metaller. Den høye kvaliteten sikrer lang holdbarhet – et trygt og pålitelig valg

Om Bostik

Bostik er en global ledende spesialist innen industriell produksjon samt innen bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik er en del av kjemikonsernet Arkema. For mer informasjon om Bostik, besøk www.bostik.no.