NYHET: Sterkt vegglim som er lett å påføre

Dato: 28 Feb 2024

Bostik har utviklet et nytt allround-lim for vegg: Wall Combi Plus. Limet er enkelt å påføre med høy limstyrke og god monteringsevne. Vegglimet er beregnet for bruk i tørre rom og passer til de fleste typer tapeter, også tykkere veggbekledning.

Med Wall Combi Plus kan du lime grov glassfibervev, tykkere renoveringstapet, sterkere non-woven-materiale og vinyltapet med papirbakside. Underlaget kan være sugende som f.eks. gips-, spon- og fiberplater, betong eller puss. Limet kan også brukes på tette materialer som malte underlag. Limet egner seg for påføring med rull eller pensel.

Wall Combi Plus er en del av Bostiks vegglimserie, Bostik Universal, et bredt og brukervennlig utvalg som er perfekt for hjemmefikseren. Emballasjen er forbedret med hensyn til ergonomi og miljø. Resultatet er mer stabile, tettere og tryggere bøtter som er laget av en større andel resirkulert plast. Takket være at bøttene har blitt lavere og bredere er det også plass til flere enheter per pall, noe som gjør at kapasiteten utnyttes på en bedre måte og krever færre transporter.

«Vi utviklet Wall Combi Plus med mål om å fylle et gap i vårt universielle utvalg av vegglim. Wall Combi Plus gjør det enklere å lime tunge renoveringstapeter, men passer også til de fleste andre tapettyper. Jeg vil si at det er det optimale produktet for hjemmefiksere som ønsker å lime flere ulike tapeter, men med samme lim!»

Peter Fäldt, Product Manager Wall Bostik Nordic


Sett opp veggfornyer med Bostik Wall Combi Plus

Om Bostik

Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema. For mer informasjon om Bostik, besøk www.bostik.no.