Fleksibel universalfuge for innendørs og utendørs bruk

Dato: 6 Apr 2022

Lag vanntette og fleksible fuger i bygninger og infrastrukturprosjekter. Arbeid enkelt og effektivt for å gjøre bygging bærekraftig og energieffektiv. Bostik H985 Seal’n’flex Weather Shield er en fugemasse med effektiv bruk i tankene! For universell tetting innendørs og utendørs er den svært fleksible og hurtigherdende H760 Seal’n’flex Pro Seal det perfekte alternativet.

H985 Seal’N’Flex Weather Shield er en unik, meget fleksibel fugemasse uten ftalat-tinn og løsemidler med lav forlengelsesmotstand. Bostik H985 SEAL’N’FLEX WEATHER SHIELD er spesielt utviklet som en universalfugemasse for bygg- og ekspansjonsfuger i fasader/veggflater eller andre horisontale flater og gulvfuger/gangbaner hvor det kreves ekstremt lave utslipp. Den elastiske fugemassen er veldig lett å påføre og er nesten luktfri. Kan brukes både inne og ute. Produktet er enkelt å bearbeide og egner seg spesielt godt til prosjekter hvor det skal utføres fugearbeid på kort tid. Fester perfekt uten primer på de fleste overflater, også fuktige.

H760 Seal’N’Flex Pro Seal er en Premium kvalitets isocyanat-, ftalat- og løsemiddelfri fugemasse med høy bruddforlengelse for konstruksjons- og ekspansjonsfuger. Fugemassen oppfyller høye krav til innemiljø og effektiv fugebearbeiding. Bostik H760 SEAL’N’FLEX PRO SEAL er spesielt utviklet som en universalfugemasse for tetting av konstruksjons- og ekspansjonsfuger i fasader, tilkoblingsog bevegelsesfuger og fuger på gulvflater og gangbaner. Den elastiske fugemassen krymper ikke og herder uten bobler. For innendørs og utendørsbruk.

SMART PRO
I vår premiumserie SMART PRO møter førsteklasses produkter dagens høye utfordringer og krav i alle prosjekttyper. Fuge og lim tunge og lette gjenstander i konstruksjonen uten å måtte utsettes for løsemidler.

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.