Et komplett system for smartere gulvlegging

Dato: 25 Jan 2023

Bostik utvider nå sin systemtenkning rundt gulvlim og spesialtape til også å omfatte primere, gulvsparkel og tilbehør. Resultatet er et smart gulvsystem hvor produktene fungerer sammen og forbedrer opplevelsen for både håndverkere og sluttbrukere.

Det oppdaterte One Flooring Range-systemet inkluderer primer, gulvsparkel, gulvlim og tilbehør. Produktene utfyller hverandre og tilbyr brede, skreddersydde løsninger for en rekke utfordrende miljøer som skoler, helsevesen, butikker og
arbeidsplasser. Takket være kompatibiliteten til produktene blir det enkelt for håndverkeren å utføre gulvlegging av høy
kvalitet, som sluttbrukeren vil sette pris på i mange år fremover.

I forbindelse med lanseringen av gulvsystemet legges det til en rekke guider, produktvelgere og brosjyrer som viser hvordan systemet er bygget opp. De inneholder også anbefalinger for hvilke produkter som passer best sammen i vanlige konstruksjoner – alt for å øke brukervennligheten og lette navigeringen i Bostiks omfattende gulvsortiment.

Brukervennlighet har også vært sentralt i utviklingen av produktene som inngår i gulvsystemet. Dette sees blant annet på produktenes raske tørketider som effektiviserer arbeidsprosessen, og på den lettere produktemballasjen, som forbedrer ergonomien på arbeidsplassen: Bostiks nye gulvsparkel leveres i fleksible 20 eller 15 kg sekker, og limutvalget inneholder allerede det innovative lettvektslimet STIX A600 EVOLUTION. Bostik kan også tilby et fiberforsterket armeringsnett som erstatter det tradisjonelle og tunge stålnettet.

Produktene i systemet er gjennomgående med lave utslipp og oppfyller bransjens tøffe miljøkrav med god margin uten at det går på bekostning av kvaliteten. På denne måten sikres et godt arbeidsmiljø for både gulvleggere og sluttbrukere. I tillegg er de fleste bøttene laget av resirkulert plast.

”Vi i Bostik er klar over hvor komplekst det er å velge og kombinere de optimale produktene for hver situasjon. Det kan dreie seg om miljøer som utsettes for høy belastning som lagerlokaler, eller miljøer som må oppfylle strenge hygienekrav, som for eksempel sykehus. Med vårt nye gulvsystem One Flooring Range ønsker vi å gjøre det enklere for håndverkeren i hele gulvprosessen – fra primer til gulvlim – ved hjelp av informative guider og høykvalitetsprodukter. Ved å bruke et system hvor produktene er utviklet for å fungere sammen, sikres et bærekraftig og pålitelig resultat.”
Jenny Lundegård, Product Manager Wall & Flooring, Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.