Trinnlydsmatte med effektiv støyreduksjon

Dato: 27 Sep 2023

Bostik introduserer en ny trinnlydsmatte i sitt smarte gulvsystem ”One Flooring Range”. Bostik Acoustic Underlay er en effektiv trinnlydsmatte som raskt og enkelt monteres under det keramiske gulvbelegget i for eksempel entreer eller trapperom.

Bostik Acoustic Underlay reduserer overføringen av trinnlyd mellom etasjer med opptil 13 dB. Matten legges under gulvbelegget og egner seg spesielt godt i entreer og trapperom, men kan også brukes i våtrom og på oppvarmede gulv. Den kan belegges fra 6 timer og har en byggehøyde på bare 3 mm.

Bostiks ”One Flooring Range”-system omfatter også primer, gulvsparkel, gulvlim og tilbehør. Produktene utfyller hverandre og tilbyr brede, skreddersydde løsninger for en rekke utfordrende miljøer som skoler, helsevesen, butikker og arbeidsplasser. Takket være kompatibiliteten til produktene blir det enkelt for håndverkeren å utføre gulvlegging av høy kvalitet, som sluttbrukeren vil sette pris på i mange år fremover.

”Trinnlydsmatten er et naturlig supplement til vårt gjennomtenkte gulvsystem for profesjonelle gulventreprenører. Vi tilbyr nå et komplett system med flere monteringsalternativer – en effektiv måte å redusere støy mellom etasjene på.” Jenny Lundegård, Head of Product Management & Technical Services, Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik er en global ledende spesialist innen industriell produksjon samt innen bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik er en del av kjemikonsernet Arkema. For mer informasjon om Bostik, besøk www.bostik.no