Kvalitetssikrede produkter for proffen

Dato: 12 Mai 2021

Bostik lanserer nå SMART PRO, en serie kvalitetssikrede lim og fugeløsninger, alltid med et varig resultat. Serien inneholder 8 nye produktgrupper med totalt 14 nye produkter. Blant annet et elastisk og overmalbar hybrid vinduskitt, en premium silikon for sanitærfuger og et fleksibelt polyuretanskum. Den profesjonelle tilpasningen gjør produktene enkle å bruke, noe som sparer tid og reduserer kostnadene.

Glass
Vindusforseglinger utsettes for sterkt UV-lys og må derfor være ekstra motstandsdyktige. Bostik kan tilby tradisjonelle silikoner for vindusforseglinger og nå også H940 Glass’N’Seal Hybrid Putty som erstatter tradisjonelle vinduskitt for renovering og nybygg. Les mer!

Våtrom
Lag vannette og muggresistente fuger og tetninger i våtrom, og kjøkken. Forsegle mot et bredt spekter av materialer uten vedheftingsproblemer. Bostik S755 Silicone Bath & Kitchen P kan enkelt påføres og forblir fleksibel og holdbar over tid. Les mer!

Fugskum
Å sikre lufttetthet, akustisk isolasjon og energieffektiviet gjør konstruksjonsskum avgjørende for å sikre bygninger av høy kvalitet. Bostik P905 Foam’n’Fill All Season Flex er designet for de nordiske sesongene og er veldig fleksibelt for å beskytte vindu og dørkarmer mot skader. Les mer!