Fleksibelt flislim med gode påføringsegenskaper

Dato: 5 Sep 2022

8010 Combi er et fleksibelt flislim med gode påføringsegenskaper og et bredt spekter av bruksområder. Et optimalt flislim for Bostiks våtromssystem. Fungerer utmerket for både vegg og gulv, og for både store og små keramiske fliser.

Det er en selvfølge for oss at flislimet som holder flisene på plass er av høy kvalitet. Kvaliteten merkes blant annet på limets konsistens, tørketid, samt at den er enkel og fleksibel å jobbe med.

8010 Combi er et sementbasert fleksibel flislim med gode hefte-egenskaper, egnet for montering av keramiske fliser og naturstein på vegger og gulv. 8010 Combi kan brukes på varierende underlag så lenge underlaget er fast, rent og med RH (relativ fuktighet) under 85 %. For eksempel betong, puss, gips, fliser, malte overflater og PVC-belegg, hvor risikoen for spenning er større. 8010 Combi er fugbar etter ca. 12 timer på vegg og ca. 24 timer på gulv.

Les mer!

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.