Oppdag Bostik SMART PRO hybrid tetningsmasse

Dato: 24 Feb 2021

Bostik lanserer nå SMART PRO, en serie lim og fugeløsninger der førsteklasses produkter møter dagens høye utfordringer og krav i alle prosjekttyper. Serien inneholder 8 nye produktgrupper med totalt 15 nye produkter, bland annet Bostiks unike lavmodul hybrid tetningsmasse. Lag vanntette og fleksible fuger i bygninger og i infrastrukturprosjekt. Arbeid enkelt og effektivt for å gjøre byggingen holdbart og energieffektiv.

SMART PRO-serien består av kvalitetssikrede lim og fugeløsninger, alltid med et varig resultat. Den profesjonelle tilpasningen gjør produktene enkle å bruke, noe som sparer tid og reduserer kostnadene. Alle produkter i serien er utviklet for å oppfylle bransjens miljøkrav. Det gir et bedre arbeidsmiljø for håndverkere som unngår skadelige utslipp og løsemidler.

Bostik H985 SEAL’N’FLEX WEATHER SHIELD er en unik, svært fleksibel tetningsmasse uten ftalat-, tinn og løsemidler med lavt forlengelsesmotstand. Bostik H985 SEAL’N’FLEX WEATHER SHIELD er spesielt utviklet som en universell fugemasse for bygg- og ekspansjonsfuger i fasader/veggflater eller andre horisontale flater og gulvfuger/gangbaner der ekstreme lave utslipp kreves.

Den elastiske fugemassen er veldig lett å påføre og er nesten luktfri. Kan brukes både inne og ute. Produktet er lett å bearbeide og er spesielt godt egnet for prosjekter der fugearbeider skal gjøres på kort tid. Produktet er tilpasset prosjekt med høye krav til miljø for både brukere og håndverkere. Oppfyller krav til BREEAM NOR (A20, HEA2) og kriteriene for Svanemerkede byggeprosjekter.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår