Fagfolkenes favoritt – nå enda bedre!

Dato: 24 Apr 2023

Bostiks populære flytsparkel SL C500 FIBER QUICK blir nå enda bedre. Den pålitelige og multifunksjonelle flytsparkelen har blitt videreutviklet for å optimalisere både bruk og sluttresultat.

SL C500 FIBER QUICK er en multifunksjonell og fiberforsterket flytsparkel som egner seg til både plan- og fallsparkling.
Produktet skrapes lett ut uten etterflyt, og Bostiks tetningslag kan nå påføres allerede etter 8 timer. SL C500 FIBER
QUICK er svenskprodusert med gode miljøaspekter, noe som blant annet er beskrevet i den produktspesifikke
miljøvaredeklarasjonen (EDP) som følger med produktet.

SL C500 FIBER QUICK er en del av Bostiks komplette gulvleggingssystem One Flooring Range, som består av primere, gulvsparkel, gulvlim, spesialtape og tilbehør. Produktene virker sammen og forbedrer opplevelsen for både håndverkere og sluttbrukere.

«Vår oppgave er å levere best mulig løsning til håndverkerne som til daglig jobber med våre produkter. Nå har vi tatt den mest brukte flytemassen vår og gjort den tidligere beleggbar og mer allsidig - for å optimere arbeidet for gulv- og flisleggere.»
Jenny Lundegård, Product Mgr Wall & Floor

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.