Hurtigherdende finsparkel for profesjonelle!

Dato: 15 Mar 2021

Bostik lanserer nå 3050 Fine Plus, en hurtigherdende universal håndsparkel som er miljøvennlig og fuktskadestabil. Perfekt for planering, fallkonstruksjon og reparasjoner i sjikt opp til 10 mm. Sparklets lettarbeidede og fine konsistens gir et perfekt sluttresultat med en glatt overflate som også er gangbar etter bare 60 minutter.

3050 Fine Plus er utmerket som finsparkel på sparklede eller støpte gulvvarmesløyfer og til mindre reparasjoner på gulv og vegger. Egnet for forskjellige typer faste og rene underlag, som betong, fliser, PVC, linoleum og sponplater. Primerfri for rene, faste og ikke-absorberende underlag.

For å oppfylle byggebransjens krav til kvalitet og holdbarhet er 3050 Fine Plus fuktskadestabil og miljøvennlig. Den miljøsmarte papiremballasjen er et skritt mot målet om bærekraftig emballasje og kan lett resirkuleres.

«Vi jobber hardt for å forenkle kundenes arbeid. Vår nye brukervennlige universelle håndsparkel er utviklet med tanke på profesjonelle og deres høye krav til produktets påføringsegenskaper.»
Jenny Lundegard, produktsjef, Bostik Nordic