Miljøvennlige produkter fra bostik smart pro

Dato: 14 Apr 2021

Bostik lanserer nå SMART PRO, en serie kvalitetssikrede lim og fugeløsninger, alltid med et varig resultat. Serien inneholder 8 nye produktgrupper med totalt 14 nye produkter. Blant annet et smart og sertifisert produkt for tetting og liming, samtidig en biologisk nedbrytbar glattevæske.

Den profesjonelle tilpasningen gjør produktene enkle å bruke, noe som sparer tid og reduserer kostnadene. Alle produkter i serien er utviklet for å oppfylle bransjens miljøkrav. Det gir et bedre arbeidsmiljø for håndverkere som unngår skadelige utslipp og løsemidler.

H750 Seal’N’Bond Premium er en universal fugemasse og monteringslim med høy styrke. Bostik H750 Seal’n’bond Premium er spesielt utviklet for fuging og tetting i f.eks kjøkken, bad, dusj. H750 er også beregnet for idustrielle bruksområder med varierende underlag og høye krav til sikkerhet. Les mer!

T500 Finishing Soap er en miljøvennlig glattevæske for utjevning av påførte fugemasser før tørking. Produktet kan brukes på alle typer fugemasse slik som Silikon, Akryl, Hybrid og skum. Og gir et perfekt resultat. Les mer!