Weland AS på Bygg Reis Deg 2019

Dato: 16 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: D01-26

Weland AS vil være på plass på Bygg Reis Deg 2019 som arrangeres 16. – 19. oktober. Weland AS vil blant annet vise trapper og rekkverk, gitterprodukter, taksikkerhet og solpanelfester.

Bygg Reis Deg er byggenæringens viktigste møteplass med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg. Den arrangeres annenhvert år på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Bygg Reis Deg har et mål om å øke verdiskapning og utbytte for utstillerne som skal bidra til å styrke deres omdømme og konkurransekraft til norsk byggenæring.

Byggenæringen er Norges største landbaserte næring og Bygg Reis Deg skal fungere som hele næringens utstillingsvindu- og utviklingsarena.

Vinneren av Byggenæringens Innovasjonspris 2019 blir kåret under Bygg Reis Deg 2019. Det skal deles ut til et firma/organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring.Produktbrosjyre

Last ned brosjyren vår før messen og bli kjent med hvilke produkter Weland kan tilby deg.Gratisbillett

Sikre din gratisbillett til Bygg Reis Deg 2019 ved å bruke vår unike registrerings-kode D01-26.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår