Trapper, gitterrister og rekkverk

Dato: 8 Jul 2016

Trenger du rekkverk, trapper ,gitterrister eller gangbaner til ditt prosjekt? Vi kan hjelpe deg

Trapper og Rekkverk
Weland AB har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs. Welands velkjente pressveisede gitterrist inngår i mange av disse plassbesparende og fleksible produktene, som alle er enkle å montere.

Spiraltrapper er i mange tilfeller den beste løsningen både med hensyn til praktisk bruk og utseende. Spiraltrappen er elegant og glir godt inn i alle miljøer, enten i et interiør eller som en del av en fasade. Spiraltrappene krever bare et lite grunnareal og kan tilpasses svært varierende forutsetninger. De er enkle å montere og krever normalt ingen ekstra bærende konstruksjoner. Delene skrus sammen og monteringen krever ikke sveising. Spiraltrapper som er satt sammen av våre standardkomponenter, har meget kort leveringstid.

De rette trappene er laget av stål og benyttes hovedsakelig i industrien og som rømningstrapper. Vi har et stort utvalg av rekkverk til trappene, som egner seg på mange forskjellige bruksområder.

Gitterrister
Historisk sett er gitterprodukter selve ryggraden i Welands virksomhet. De produseres i mange utførelser beregnet på en rekke forskjellige bruksområder. Her finner du alt du måtte trenge til prosjektering og montering.

Under gitterprodukter har vi også plassert vårt modulbaserte system av rullestolramper i stål. De er enkle å montere og flytte til et annet sted dersom det er ønskelig. Rampene er stabile, sklisikre og vedlikeholdsfrie.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår