Kåbe Original Tannet

Dato: 2 Jul 2018

Bra har blitt bedre!

Matten med riv i

Nå har vi tatt enda et skritt i kampen for langsiktig gulvtenkning og lanserer dermed Kåbe Originalmatte Tannet. Det er i utgangspunktet samme konstruksjon som Kåbe Originalmatte, men med tannede gummilameller for enda bedre avskrapningseffekt og sklisikring. Siden matten er lik på begge sidene, får man dessuten bedre drenering og avrenning på undersiden.

Kåbe-Mattan har fått SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut til å teste avskrapningseffekten. Den viste seg å være hele 13,4 % bedre enn den ikke-tannede matten.

Kåbe Originalmatte Tannet er lik på begge sider og bør vendes en gang i året for å få en jevnere slitasje. Kåbe Originalmatte Tannet er designbeskyttet.

Flattjern:
Aluminiumlegering EN AW-6005-A-T6 Dimensjon 12 x 4,5 mm.
Gummilist:
Blanding som er ekstra motstandsdyktig mot ekstreme temperaturforandringer. EPDM 70° Shore, dimensjon 22 x 3,7 mm.
Endeprofil:
U 18 x 18 x 2 mm.
Mattehøyde:
22 mm.
Mattestørrelse:
Kåbe Originalmatte Tannet leveres etter mål i valgfri størrelse. Maks. 2000 x 5000 mm (A x B) i ett stykke. Større flater deles opp i hensiktsmessige størrelser. Vi kan levere matter i nesten hvilken som helst form. Gi oss en tegning eller en mal.
Sammenkobling:
Gummilister og aluminiumsstenger nagles sammen med spesialnagler. Matten holdes sammen av Ø 2,3 mm rustfri stålwire.
Vekt:
Cirka 12 kg/m2.
Overfl.behandl.:
Kåbe Originalmatte Tannet leveres som standard i naturaluminium, men kan også fås med gull- eller svartanodisert aluminium.
Tilvalg:
Kan også fås med handlevognforsterkning.