Se våre brannsikre produkter på Bygg Reis Deg

Dato: 16 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: C02-20

PAROC er på plass og viser en rekke brannsikre isolasjonsprodukter av steinull. PAROC TURF torvtaksplate er spesielt beregnet for bruk i torvtak og Sintef-godkjent. PAROC Klimaplate ZERO er enkel og kostnadseffektiv produkt for nesten nullenergibygg. Begge produktene er laget av PAROC Steinull, energieffektiv og brannsikker isolasjon.

Velkommen til vår stand C02:20 i Bygg Reis Deg, hvor vi vil fortelle deg mer om både Klimaplate ZERO og PAROC Turf, og fordelene med steinullisolasjon.Bruk kode C02-20.

PAROC TURF torvtaksplate er en trykkfast plate av steinull spesielt beregnet for bruk i torvtak. Torvtaket er et kompakt tak der torvtekningen ligger direkte på varmeisolasjonen over et heldekkende, vanntett takbelegg med sveiste skjøter. Tettesjikt må være godkjent for bruk i torvtak.

Isolasjonsplaten har en SINTEF Teknisk Godkjenningen Nr 20643 som omfatter PAROC TURF Torvtaksplate og den prinsipielle oppbygningen av taket. I tillegg til betingelser for bruk som er gitt bør anbefalingene for tekking med torv som angitt i Byggforskserien 544.803 Torvtak følges.

Isoleringsløsning med U-verdi
PAROC Turf 150 mm 200 mm 250 mm 300 mm
U-verdi, W/m2K 0.22 0.17 0.14 0.12

Deklarert varmekonduktivitet PAROC TURF: λD = 0,037 W/mK.
Dimensjonerende varmekonduktivitet brukt i torvtak λd = 0,038 W/mK (Sintef Teknisk Godkjenning Nr 20643)


Les mer i brosjyren:
PAROC TURF

PAROC WAS 35, Klimaplate ZERO muliggjør energirenovering som tilsvarer energiklasse A. Klimaplate ZERO kan også brukes i forbindelse med nyproduksjon som en utvendig isolering mot underlag av tre, betong, lettbetong eller tegl. Produktene har en rekke felles fordeler. De er brannklassifisert i Euroklasse A1 og gir et effektivt og heldekkende isolerende lag uten kuldebroer, samtidig som de beskytter mot både fuktighet, vind og regn.

Isolering er det mest effektive virkemiddelet for å energieffektivisere, redusere utslippene av drivhusgasser og bidra til å nå klimamålet. Uansett om det er snakk om nybygg eller renovering er det klimaskallet som avgjør hvor mye energi som kommer til å bli brukt. Med riktig isolering av hver del av konstruksjonen kan du minimere energiforbruket og spare både penger og miljø, samtidig som bygningen er klar for fremtidens krav.
Referanseprosjekter Paroc AS

Sykehus, Jyväskylä, Finland
Skolesenter, Imatra, Finland
Flerfamiliehus, Mølndal, Sverige
Biogassanlegg, Höganäs, Sverige