PAROC Klimaplaten monteres direkte på eksisterende isolasjon

Dato: 26 Sep 2022

Energiprisene skyter i været, samtidig nærmer den kaldere tiden av året seg med stormskritt. Det kan gjøre hvem som helst søvnløs.

Du oppnår mange fordeler med å energirenovere og etterisolere boligen. Du får lavere oppvarmingskostnader i tillegg til et  mer behagelig bomiljø. Du får også en verdistigning på huset. Hvis du må gjøre noe med fasaden, bør du derfor tenke langsiktig og etterisolere samtidig. Kostnadene for isoleringen er en liten del av de totale kostnadene. Parocs produktfamilie som vi kaller Klimaplate er en suksesshistorie som har hjulpet mange huseiere med etterisolering gjennom årene. Det brede sortimentet legger til rette for isolasjon både ved renovering og nybygging av ventilerte fasader. I tillegg til lavere oppvarmingskostnader og et triveligere bomiljø, får du også en verdistigning på huset. Med produkter fra Klimatplate-sortimentet er det både raskt,  brannsikkert og enkelt.

Et bredt utvalg for ventilerte fasader

PAROC Steinull er et utmerket materialvalg når du skal renovere eller etterisolere bygningen. Vår Klimaplate produktfamilie består av PAROC WAS 35tt, Klimaplate og PAROC WAS 35, Klimaplate ZERO. Produktene har en rekke felles fordeler. De er brannklassifisert i Euroklasse A1 og gir et effektivt heldekkende isolasjonslag uten kuldebroer, samtidig som de beskytter mot fukt, vind og regn.

PAROC WAS 35tt Klimaplate, som også kalles renoveringsplaten, kan brukes i et ettlagssystem eller i et tolagssystem i kombinasjon med et annet varmeisolasjonslag. Det store formatet 2700 x 1200 mm, gjør at det går raskere å isolere enn med en tradisjonell løsning med ytre stendere, mellomliggende isolering og separat vindsperre. Dette betyr også at kostnaden per m2 blir lavere.

Sortiment

Isolering

Format mm

Tjocklek mm

Pall m2

PAROC WAS 35tt KLIMATSKIVA

Med Naturfarget  glassfiberduk på

begge sider (tt).

2700 x 1200

45

81,00

 

50

77,76

 

70

51,84

 

80

48,60

 

95

38,88

Referanseprosjekter Paroc AS

Sykehus, Jyväskylä, Finland
Skolesenter, Imatra, Finland
Flerfamiliehus, Mølndal, Sverige
Biogassanlegg, Höganäs, Sverige