Møt PAROC på Bygg Reis Deg

Dato: 20 Okt 2021

Velkommen til stand C02-20 hvor vi vil fortelle deg mer om fordelene med steinullisolasjon og utfordre deg og dine kollegaer i en VR-konkurranse.

Isolering er det mest effektive virkemiddelet for å energieffektivisere, redusere utslippene av drivhusgasser og bidra til å nå klimamålet. Uansett om det er snakk om nybygg eller renovering er det klimaskallet som avgjør hvor mye energi som kommer til å bli brukt. Med riktig isolering av hver del av konstruksjonen kan du minimere energiforbruket og spare både penger og miljø, samtidig som bygningen er klar for fremtidens krav.

Bærekraftige, brannsikre og energieffektive løsninger må bygges med bærekraftige, brannsikre og energieffektive produkter. Steinull er naturens egen oppfinnelse og er blitt brukt i industrien i over 80 år. PAROC Steinull består av 95–99 % stein, som smeltes og deretter spinnes til fiber. Denne prosessen resulterer i bærekraftig steinull som er både varme-, brann- og lydisolerende.

Velkommen til vår stand C02-20 på Bygg Reis Deg, hvor vi vil fortelle deg mer om PAROC Steinull og fordelene med steinullisolasjon.

Hvor rask er du? PAROC ZERO konkurranse på standen

PAROC ZERO er vårt fasadesystem for nær null- energibygninger. Systemet har en unik selvbærende festemetode, PAROC ZEROfix, for utvendig isolering av yttervegger.

Nå kan du prøve å montere PAROC ZEROfix i VR, virtual reality, og samtidig delta i vår konkurranse med flotte premier!

Velkommen til å utfordre deg selv og dine kolleger!

 Les mer om PAROC Steinull.
 Les mer om PAROC Zero fasadesystem.

 Hent din gratis billett til Bygg Reis Deg her.

Referanseprosjekter fra Paroc AS

Sykehus, Jyväskylä, Finland
Skolesenter, Imatra, Finland
Flerfamiliehus, Mølndal, Sverige
Biogassanlegg, Höganäs, Sverige