Biogassanlegg, Höganäs, Sverige


Produkttilknytninger: Prosessindustri

Prosessindustri

I alle industrielle prosesser eller anlegg vil eiere og operatører forsikre seg om at deres investering gir optimal funksjonalitet, effektivitet og - selvfølgelig - profitt. En enkel måte å øke effektiviteten og ytelsen til en prosess er å sikre at den er isolert på riktig måte. Lavest mulig energiforbruk og maksimal effektiv levetid for anlegget er svært verdifulle fordeler der prosessen er forsynt med riktig isolasjon.

Prosessindustri og kraftverk krever varige, vedlikeholdsfrie og energieffektive isoleringsløsninger. Alle løsninger i prosessene må være pålitelige, bærekraftige og sikre. Det er viktig at investeringen i prosessen gir avkastning i den planlagte livssyklusen, uten tap som følge av avbrudd.

Det svenske teknikkselskapet Cortus Energy har med sin WoodRoll-teknologi bygget et verdensunikt biogassanlegg hos Höganäs AB. WoodRoll bygger på eksisterende teknologi som kombineres til et nytt og innovativt system som innebærer en banebrytende strategi for hvordan man forgasser biomasse. Hele prosessen skjer i et lukket system der isolasjonen er grunnleggende for å sikre effekten.

– Paroc er svært glade for å ha levert isolasjon til dette verdensunike anlegget, sier Håkan Glöckner, Parocs ansvarlige i prosjektet. Vi må få industrien til å gå over til grønne alternativer og redusere karbondioksidutslippet. Dette er bare begynnelsen og en tydelig markering bærekraftmessig om at Paroc er med på omstillingen.

Flere produkter fra Paroc AS

Isolering for vegger og fasader

Isolering for vegger og fasader

Veggene i en bygning fungerer som værbeskyttelse. De beskytter mot kulde, ned...

Takisolasjon

Takisolasjon

Uansett type eller helling på taket bidrar denne bygningsdelen til en stor de...

Isolere gulv og bjelkelag

Isolere gulv og bjelkelag

Ulike gulv krever ulike isoleringsløsninger.

Kjellertak

Kjellertak

Kjellertak og garasjehimlinger er utmerkede steder for lydabsorberende materi...

Referanseprosjekter fra Paroc AS

Sykehus, Jyväskylä, Finland
Skolesenter, Imatra, Finland
Flerfamiliehus, Mølndal, Sverige
Myllypuro Campus, Helsingfors, Finland