Møt PAROC på Bygg Reis Deg

Dato: 2 Okt 2019

Isolering er det mest effektive virkemiddelet for å energieffektivisere, redusere utslippene av drivhusgasser og bidra til å nå klimamålet. Uansett om det er snakk om nybygg eller renovering er det klimaskallet som avgjør hvor mye energi som kommer til å bli brukt. Med riktig isolering av hver del av konstruksjonen kan du minimere energiforbruket og spare både penger og miljø, samtidig som bygningen er klar for fremtidens krav.

Bærekraftige, brannsikre og energieffektive løsninger må bygges med bærekraftige, brannsikre og energieffektive produkter. Steinull er naturens egen oppfinnelse og er blitt brukt i industrien i over 80 år. PAROC Steinull består av 95–99 % stein, som smeltes og deretter spinnes til fiber. Denne prosessen resulterer i bærekraftig steinull som er både varme-, brann- og lydisolerende.

Velkommen til vår stand C02-20 i Bygg Reis Deg, hvor vi vil fortelle deg mer om PAROC Steinull og fordelene med steinullisolasjon.Bruk kode C02-20

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår