Skreddersydde fasadeløsninger

Dato: 31 Aug 2022

Cembrit Custom-Built Thinking gir deg frihet til å utvikle og skape fremtidens fasadeløsninger. Akkurat som du vil.

Byggeprosjekter er en kompleks prosess – fra idé til ferdig prosjekt. Av samme grunn gjør Cembrit det de kan for å sikre deg de beste muligheter – estetisk og funksjonelt – og de følger deg hele veien med løsninger som kan formes, kombineres og tilpasses behov og prosjekt.

Skreddersydd etter dine behov
Cembrits utgangspunkt er at du skal kunne sette ditt helt egne og unike preg med våre fasadeplater. Samtidig skapes muligheten for et komplett sluttresultat med profiler og skruer i matchende farger - eller som kontraster.

Cembrits fasadeplater kan leveres skreddersydd direkte fra vår fabrikk – formatkappet, forboret, ferdig kantforseglet og med prosjekttilpasset merking og levering.

Cembrits skreddersydde løsninger har mande fordeler

  • Minimerer feil på byggeplassen, som kan påvirke både tid og økonomi
  • Optimerer tidsforbruk på byggeplassen
  • Sikrer den estetiske kvaliteten
  • Minsker avfall på byggeplassen
  • Fleksibel og kundetilpasset levering

Skreddersydde løsninger skaper merverdi i byggeprosessen

Cembrit leverer ofte materialer til store prosjekter, hvor volumet er høyt. Blant annet har vi levert 10.000 kvadratmeter fasadeplater til Helsingør Helsehus. Her har vi hatt et tett samarbeid med totalentreprenør Elindco om alt fra plateinddeling og mønster til selve leveransen – og det har bidratt til å spare både tid og ressurser:

Det er ingen hemmelighet at det hele boomer i bransjen, hvilket avspeiler seg i etterspørselen på arbeidskraft. I den forbindelse har det vært super positivt å ha Cembrit med fra prosjekteringsstart, så vi kunne sikre optimal bruk av platene. Det har betydd at vi har spart tid og ressurser, som f.eks. redusert avfall, fordi samtlige plater er levert etter predefinerte mål og klare til montering, sier prosjektleder hos Elindco, Daniel Bitsch Jørgensen.

Tidlig involvering er avgjørende i komplekse prosjekter 
Det er ikke kun på produktrelaterte områder at Cembrit ønsker å bidra med verdi hos kundene. Rådgivning spiller også en stor rolle – særlig i de større prosjektene hvor tidlig involvering i prosessen er med på å sikre den mest optimale bruken av produktene. Cembrits prosjektkonsulenter står alltid klar til å sparre gjennom hele prosessen fra designstadiet til montering.

Les mer om Cembrits skreddersydde fasadeløsninger her

For mer informasjon, kontakt Cembrits salgssjef Bjørn Gustavsen, tlf. 96 62 63 09, bjorn.gustavsen@cembrit.no

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Torvbråten skole

Torvbråten skole

Nybygg | Asker | 312,5 Mnok

Nybygg av barneskole som består av en bygning i Asker på en etasje. Selve byg...

Ringvegen 16 - Gjøvik

Ringvegen 16 - Gjøvik

Nybygg | Gjøvik | 50-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Gjøvik på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...

Portalen - Lillestrøm Akershus
Rosenlund Lillehammer - Lillehammer Oppland