Ettermontasje av energioppfølgingssystemer

Dato: 10 Jan 2017

I forbindelse med ettermontasje av måleutstyr for bruk i energioppfølgingssystemer foreligger en rekke utfordringer. En av disse er at det ofte ikke er nok tilgjengelig plass i elektrotavler for energi-/kWh målere og nødvendige strømtransformatorer. En annen problemstilling er nødvendigheten av å bryte nettspenningen i forbindelse med montasjearbeid. Carlo Gavazzi har satt fokus på å utvikle kompakte, monteringsvennlige og kostnadseffektive løsninger innen energimåling.

Kompakte modulære målere
Vi kan tilby modulære målere for 1- eller 3-fase direkte måling, samt 3-fase for måling via strømtransformatorer. Vår målerserie EM270/271/281 med byggebredde kun 4-moduler kan alternativt måle 6 stk. 1-fase eller 2 stk. 3-fase laster. Målerne leveres alternativt med pulsutganger, RS485 Modbus eller Mbus. Vi kan også tilby løsninger med BACNet.Delbare strømtransformatorer


Bruk av delbare strømtransformatorer medfører at det er mulig å montere måleutstyr uten å måtte bryte nettspenningen. Dessuten er det mulig å realisere store kostnadsreduksjoner som følge av enklere og raskere installasjon.
Vårt leveringsprogram omfatter fra små delbare strømtransformatorer for måling på alternativt 6 stk. 1-fase eller 2 stk. 3-fase laster maks. 32A, til utførelser for primærstrømmer inntil 4000A. Våre ny fleksible ROG transformatorer løser en rekke utfordringer i forbindelse med plassproblemer ved måling på kabler og strømskinner med begrenset plass for strømtransformatorer. ROG transformatorer leveres med lengder alternativt 400, 600 eller 900mm for måling av strøm inntil 4000A.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår