Romfølere for effektiv styring av inneklimaet

Dato: 6 Mar 2024

Romfølere er en effektiv løsning for å sørge for et godt og komfortabelt inneklima og optimal energiutnyttelse.

Carlo Gavazzi tilbyr nå en ny serie romfølere og transmittere fra Produal Proxima-familien. Den nye serien romfølere har et elegant og tidløst design som passer inn i de fleste rom med mulighet for å velge hvit eller sort utførelse som standard.

Den nye serien deles inn i:

  • RS-serien som er en passiv romsensor
  • RT-serien som er en enkel transmitter
  • RTX-serien som er en avansert utførelse med mange muligheter

Velg mellom Modbus RTU eller BACnet MSTP kommunikasjon dersom det skal kobles opp mot overordnet system som SD-anlegg etc. via bus, eller standard 0-10V.

Enhetene settes enkelt opp via Bluetooth og MyTool / MyProdual appen som kommer for både Android og IOS. Via appen får du også tilgang til live-data som viser alle måleverdier og status.

RTX-serien kan leveres med en kombinasjon av målinger som temperatur, CO2, VOC, RH% og bevegelse (PIR), og med tilvalg som LED (multifarget) og releutgang.

Det er ikke behov for flere enn èn enhet i hvert rom. Dette er en «alt i ett føler», noe som gjør installasjonen både enklere og raskere.

Den nye serien er designet for å møte moderne krav til romkontroll, og gir en effektiv løsning for styring av inneklimaet. Les mer i denne brosjyren.


 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale på telefon 35 93 08 00, så finner vi den riktige løsningen til ditt behov.

Carlo Gavazzi er forhandler av feltutstyr fra finske Produal. Sammen med disse og egenutviklede produkter tilbyr vi et meget stort leveringsprogram på følere og systemkomponenter for anvendelser innen HVAC.