Romfølere med pålitelig trådløs kommunikasjon

Dato: 21 Aug 2020

Med Produal Proxima® løsningen tilbyr vi et av de bredeste produktsortimentene på markedet for trådløs kommunikasjon innen byggautomatisering.

Elegante og brukervennlige romfølere
De trådløse Proxima™ romfølerne har et brukervennlig, elegant og tidløst design. Det er ikke behov for flere enn èn enhet i hvert rom. Dette gjør både installasjon og vedlikehold enklere. De kan leveres med eller uten display, måling av temperatur, CO2 og luftfuktighet velges etter behov.

Det første fullt batteridrevne MESH-nettverket på markedet
Systemet trenger ingen ekstern strømforsyning for routing-nodene. Denne moderne teknologien gjør at energiforbruket holdes på et svært lavt nivå, og batterilevetiden er på opptil 8 år.

Kombinasjon av pålitelighet og skalerbarhet
Det intelligente selvforsterkende MESH-nettverket dirigerer datatrafikken på den raskeste og mest energieffektive måten fra opptil 100 trådløse sendere. Dersom det er stor datatrafikk på èn enhet, eller signalforbindelsen brytes, så omdirigeres signalene av seg selv og gir en optimal utnyttelse av hele nettverket. For hver enhet som kobles til så forsterkes nettverket, og gir dermed et stabilt og sterkt WiFi-signal på alle plan i hele bygget.

Trådløse signalforstyrrelser er ikke lenger et problem
Med den patenterte digitale teknologien (FPCC) er forstyrrelser i trådløse signaler ikke lenger en utfordring. Algoritmen lytter kontinuerlig til andre trådløse enheter som opererer i det samme frekvensområdet, og hele MESH-nettverket tilpasser seg automatisk ved å bruke ledige frekvenser. Kontinuerlig nettverksovervåking sørger for best mulig signaltilkobling over et større område enn noen gang før.

Enkel konfigurering og programoppdateringer via mobil eller nettbrett
Med Produal MyTool®-app’n kan du raskt og enkelt konfigurere, idriftsette og utføre programvareoppdatering av MESH-nettverket.

MyCloud-skytjeneste for sikker og enkel tilgang til konfigurasjonsfil
Konfigurasjonsfilen lagres i Produal MyCloud-skytjeneste på en sikker måte. Via MyTool™ app’n har du tilgang til filen hvor og når som helst. Den kan enkelt deles med andre som jobber med det samme prosjektet, og ved hendelser der det er behov for hjelp til feilsøking og feilretting.

Trådløs baseenhet til MESH-nettverk
WBU er den trådløse baseenheten til Produal Proxima® MESH-transmittere og inngangsmoduler for trådløst nettverk. Den har 6 fritt programmerbare innganger og utganger, og støtter kommunikasjonsprotokollene Modbus RTU, Modbus TCP, BACnet MSTP og BACnet IP. Baseenheten kan route data fra fra opptil 100 trådløse sendere.

Forhandler av HVAC-produkter fra finske Produal.
Carlo Gavazzi er forhandler av HVAC produkter fra Produal i det norske markedet. De er Finlandsledende leverandør av feltutstyr innen byggautomasjon