Produktnyheter og Thermomur-demo hos Jackon på Bygg Reis Deg

Dato: 18 Okt 2021

Jackon bygger et hus i Thermomur og byr på spennende produktnyheter på Bygg Reis Deg. Besøk oss på stand C 02-08!

Tradisjonen tro blir det både produktlanseringer og Thermomur-demo fra egen scene hos Jackon på årets Bygg Reis Deg, stand C 02-08.

Jackons kunnskapsrike og engasjerte salgsteam viser og forklarer hvor enkelt og effektivt det er å stable vegger til et helt hus i Thermomur - Norges markedsledende byggesystem for grunnmur- og vegger. Vi viser bredden i sortimentet og forklarer hvordan man best kan utnytte sortimentet av blokker og tilbehør for å spare tid på byggeplass og få et best mulig resultat.

JACKOPOR PLANK TIL DØR OG VINDU
I demohuset setter vi også inn både dør- og vindusrammer i nyheten Jackopor Plank. Der det tidligere har vært vanlig å benytte treverk, anbefaler Jackon nå dette unike produktet. Jackopor Plank er lengder i skrufast, trykksterk EPS som minimerer kuldebroer i konstruksjonen. Lengdene er tilpasset bredde og kjerne i de ulike Thermomur-seriene og kan enkelt skjæres og tilpasses med glødetråd eller vanlig sag.

JACKON LANSERER RINGMUR RA!
Jackon byr på enda flere nyheter på stand C 02-08. Med den patenterte nyheten Jackon Ringmur RA er det slutt på tidkrevende bretting av radonsperre over ringmur – da SINTEF fra og med høsten 2021 kommer med nye anbefalinger for plassering av radonsperre. Duken kan nå legges over øverste isolasjonslag, direkte under betongen. Jackon Ringmur RA har et unikt spor i innervangen, slik at radonsperren føres direkte gjennom elementet og støpes inn i betongkjernen. Jackon Ringmur RA presenteres for første gang under Bygg Reis Deg 2021 - og kompletterer markedets allerede bredeste ringmurssortiment.

NYHETEN SÅLEBLOKK 600
Jackon Ringmur og Thermomur kan settes ut direkte på avrettet grunn, men ved høy linjelast eller dårlige grunnforhold er det behov for såleblokk. På Bygg Reis Deg lanseres Jackon Såleblokk 600. Elementet har 600 mm innvendig bredde og kombineres sømløst med Jackon Ringmur og Thermomur. Bredden gjør blant annet at den nye såleblokken er et velegnet fundament for teglstein. Jackon Såleblokk 600 har 50% bedre bærekapasitet enn såleblokken med 400 mm innvendig bredde.

SEMINARINNLEGG: THERMOMUR, BRANNSIKKERT OG BÆREKRAFTIG
I 2019 ble Jackon AS tildelt midler av Forskningsrådet for forskning på brannegenskapene til Thermomur byggesystem. Målet er å finne brannsikre og bærekraftige løsninger for bruk av Thermomur i bygninger i brannklasse 2 med inntil 4 etasjer over terreng. Aldri tidligere har det vært forsket på brannsikker bruk av brennbar isolasjon i samme omfang. Hovedpunkter fra det spennende forskningsprosjektet presenteres av Jackon og SINTEF fra Scene 2 i Hall A fredag 22.10 kl. 13.00. Velkommen!

LAST NED GRATISBILLETT!
Interessert i å besøke Jackon og andre spennende utstillere på Bygg Reis Deg 2021?

Registrer deg og last ned din gratisbillett her!