Jackon Thermomur: Monteringsvideo

Dato: 16 Feb 2022

Norske byggeklosser gir energieffektive bygg. Se filmen og lær hvordan byggesystemet Thermomur monteres!

 Jackon Thermomur har markedets bredeste sortiment. For full utnyttelse av systemet er det viktig at kunnskapen om korrekt montering er på plass. Se filmen!

Jackon Thermomur er et byggesystem for bolighus, næringsbygg og garasjer basert på formstøpte blokker av ekspandert polystyren (EPS), Jackopor. Blokkene stables som byggeklosser, armeres og fylles til slutt med betong (se monteringsvideo). Det brede sortimentet av blokker og tilbehør gir et komplett og unikt byggesystem for grunnmur og vegger i fulle etasjehøyder.

Thermomur gir en tosidig isolert, lufttett konstruksjon som tilfredsstiller myndighetenes strenge energikrav til boliger. Boligen holdes varm om vinteren og sval om sommeren, med et sunt innemiljø. God og korrekt isolasjon minimerer energikostnadene og sparer miljøet for unødige belastninger. 

I dag består Thermomur av syv serier tilpasset ulike bruksområder og bygningstekniske krav. Thermomur er utviklet og produseres fortsatt i Norge. Ingen byggesystemer takler nordisk klima bedre, naturlig nok. 

Jackon Thermomur er den smarte, lette løsningen som gjør byggeprosessen trygg og effektiv og gir suveren bokomfort. Bygg satt opp i Thermomur krever lite vedlikehold og er ekstremt holdbare. Se denne filmen for å lære mer om sortiment, tilbehør og praktisk bruk av Norges ledende byggesystem

Ingeniører og teknikere på Jackon Teknisk kundeservice tilbyr kyndig hjelp til produktvalg og mengdeberegning, snitt og detaljer. Ta kontakt på teknisk@jackon.no

Monteringsanvisning: