Se på Bygg Reis Deg: Denne ringmuren setter ny standard i Norge

Dato: 22 Sep 2023

Flere nyheter vises frem fra BEWI under Bygg Reis Deg, 18-23.oktober. Det inkluderer ringmuren som setter en ny standard i det norske markedet.

Foran Bygg Reis Deg 2023 på Norges Varemesse er forberedelsene hos BEWI allerede i full gang.

Spesielt er det stor interesse for vår nye ringmur — RA — som kommer med eget slissespor til å legge inn radonsperren rett i elementet. Dette gleder vi oss veldig til å vise mer frem under BRD. Produktet har vært i salg siden før sommeren, og fått veldig gode tilbakemeldinger fra brukerne. 

—Vi gleder oss til å møte mange kunder, samarbeidspartnere og interesserte folk. Etter sammenslåingen mellom Jackon og BEWI blir dette en flott anledning til å vise frem flere nyheter og møte publikum i ny drakt, sier salgsdirektør Trond Johannessen i BEWI. 

NY RINGMURSLØSNING
BEWI sin stand vil, som med Jackon tidligere, være svært synlige med stand på sin vante plass: C02-06. Du kan laste ned gratis inngangsbillett her!

Hver dag fra onsdag 18. oktober til lørdag 21.oktober blir standen solid bemannet, og vi vil ha dyktige fagfolk på plass til å slå av en prat. Flere nyheter vil også bli vist frem og demonstrert.

BYGGESYSTEM FOR BRANNKLASSE 2
Etter at vår markedsledende Thermomur ble godkjent for bygging i fire etasjer i brannklasse 2, har også det gitt flere muligheter i markedet. Dette er en vesentlig nyhet for de som ønsker byggesystem til å bygge flere etasjer. Vi forteller mer om dette på standen vår under arrangementet. 

I tillegg kan du se nærmere på vår spesialløsning av byggesystemet for svømmebasseng, trinnlydsplata Step — og ikke minst mer miljøvennlige produkter i vår nye Greenline-serie, med laget av resirkulert EPS.