Jackon garasjeelement: Unikt byggesystem for garasjer og boder

Dato: 26 Okt 2022

Når man skal bygge garasje, er det mange hensyn å ta. Garasjen skal vare i mange år, og behovene kan endre seg med tiden. Uansett ønsker, størrelse og uttrykk - vil fundamentet bygget hviler på være avgjørende for et trygt sluttresultat og bidra til et godt innvendig miljø. Er fundamentet riktig utført, kan både bil, sykler og verktøy oppbevares i garasjen uten fare for fukt og råte.

Jackon Garasjeelement er et unikt byggesystem utviklet for garasjer. Elementene er både forskaling for ringmur og bæring for svill. Ringmur, såle og gulv støpes i én operasjon og gir et trygt og fuktsikkert fundament for videre reisverk. Elementene har en ferdigbehandlet overflate som gir en pen sokkel utvendig. Den innvendige fibersementplaten leveres løs og monteres i spor etter ønsket tykkelse på ringmuren. Den opphøyde kanten innvendig beskytter garasjeveggen mot fukt.

Jackon Garasjeelement er utviklet i samarbeid med ledende norske garasjeleverandører. Systemet er patentert og blir daglig testet på byggeplasser over hele landet. Se jackon.no for mer informasjon.


Garasjeelement satt sammen med basiselement og fibersementplate til 100mm svillbredde

 

FAKTABOKS:

Jackon Garasjepakke
Jackon har ferdigstilt unike garasjepakker (byggesett) som inneholder ringmurselementer og nødvendig tilbehør til en komplett forskalingsløsning. Garasjepakken leveres i to standardstørrelser: SMALL og MEDIUM (19,2 løpemeter og 24 løpemeter). Skulle ikke pakkene passe akkurat ditt behov, kan suppleringspakke for 2,4 meter utvidelse garasjepakken bestilles. Basiselementene og tilbehøret kan selvsagt også bestilles separat.

Produktdetaljer

Monteringsanvisning