Redusert energiforbruk med Jackon Ringmur

Dato: 28 Apr 2021

Jackons eksperter forteller hvordan riktig ringmur gir minst mulig varmetap og dermed redusert energiforbruk

Ringmurselementet skal løse flere utfordringer knyttet til byggets utforming og byggegrunnens beskaffenhet. Ringmuren må tilpasses konstruksjonen den skal bære slik at den gir økt gulvtemperatur i randsonen, minst mulig varmetap og dermed redusert energiforbruk.

Jackon Ringmur er markedsleder i Norge og har det bredeste sortimentet. Dette gir stor fleksibilitet og nærmest uendelig med tilpasningsmuligheter. Jackon har også ringmurselementet med desidert høyest bæreevne på det norske markedet.

I systemet inngår hjørneelementer og spesialtilpasset tilbehør som gir en trygg, rask og enkel montering. Elementene leveres med en ferdig montert utvendig fibersementplate som gir et pent ytre og krever minimalt med vedlikehold. Jackon Ringmur kombineres sømløst med Jackon Thermomur og Jackon Såleblokk.

De 3 ulike ringmurstypene:
Type RSB: Bolig med 148 – 198mm veggtykkelse
Type RU: For tykkere vegg og lavenergibolig
Type R: For boder og andre kalde konstruksjoner

Jackon Ringmurselementer leveres i 2 lengder (1200mm og 2400mm) og 4 standard høyder (300mm / 450mm / 600mm / 750mm). Flere høyder og ringmurselementer tilpasset det enkelte prosjekt produseres og leveres på forespørsel.

I videoen forteller ekspertene Lars Herman Evensen og Svein Tore Larsen mer om hvilke muligheter som ligger i Jackon Ringmur. De viser fram både standardsortiment og eksempler på spesialelementer.

Se filmen og lær mer om hvilke muligheter som ligger i Norges markedsledende ringmurssystem. Har du spørsmål - kontakt gjerne din lokale Jackon-representant!

Les mer her

Produktsortiment Jackon Ringmur

Brosjyre Jackon Gulv På Grunn