PcPs sklisikre trinn for rettløpstrapper

Dato: 21 Feb 2022

– Skreddersydde og kostnadseffektive sikkerhetsløsninger for ståltrapper.
PcP trinn i stål, rustfritt stål eller aluminium gir maksimal sikkerhet i offentlige rom og industriområder.

Oppfyller sikkerhets- og belastningskravene i offentlige rom og industriområder
PcP har utviklet løsninger med sikkerhetsrister siden 1927.

Produktene våre er designet i henhold til kriterier som sklisikkerhet, drenering, belastningskapasitet og syrebestandighet.

PcP produserer trappetrinn for rettløpstrapper og monteringssystemer egnet for industribygg og offentlige rom som er underlagt strenge krav til sklisikkerhet og belastningskapasitet. I utformingen av produktene våre er brukersikkerhet avgjørende.

Trappetrinn fra PcP har svært sklisikre overflater
Trappetrinnene våre produseres med forskjellige ristkonstruksjoner og overflater for å oppfylle de nyeste kriteriene for trygghet og sklisikkerhet i offentlige rom og industriområder.

Materialer og overflatebehandlinger
PcPs trappetrinn er produsert i stål og aluminium i henhold til gjeldende eurokoder og standarder. Trappetrinnene våre anvendes for et bredt spekter av bruksområder innen industri, bygg og på offshore-anlegg.

Stål, rustfritt stål eller aluminium
Det omfattende produktutvalget vårt kjennetegnes av høy kvalitet og sikkerhet. Utvalget omfatter trappetrinn for rettløpstrapper og spiraltrapper. Vi produserer trappetrinn i 240 YP-stål og høyfast HSS420®-stål. I tillegg kan vi levere trinn i rustfritt stål av typen AISI 304 og AISI 316. Når det kreves lav vekt og korrosjonsbestandighet, leverer vi trappetrinn i aluminium – 3005-16 H66.

Skreddersydde trappetrinn
Det er mulig å velge standardstørrelser eller skreddersydde størrelser i en rekke materialer og overflatebehandlinger. Utforsk vårt omfattende utvalg av trappetrinn: Trinn av MESH™-gitterrister er et tradisjonelt og trygt valg, OPTIMO®-rister og trinn gir maksimal sikkerhet, robusthet og sklisikkerhet, mens CUBE®-rister og trinn er det optimale valget som kombinerer maksimal sikkerhet og lav vekt med en unik design. CUBE-ristverk leveres i forskjellige standardstørrelser, og kan tilpasses. Ta kontakt med ekspertkonsulentene våre for råd.

Ett steg foran
PcP etterstreber alltid å være best i klassen, og utvikler de sikreste og mest avanserte løsningene for alle sektorene vi opererer i. OPTIMO®- og CUBE®-seriene våre omfatter design som oppfyller R13, den høyeste klassifiseringen for sklisikkerhet. Dette gjør at trappetrinnene våre kan brukes til ethvert industrielt bruksområde, noe som forbedrer sikkerheten for arbeiderne. Alle produktene våre testes av internasjonale europeiske organer før de legges ut på markedet. Vi sikter alltid på å ligge et skritt foran ved å designe, utvikle og produsere de sikreste og mest konkurransedyktige løsningene.