Kjøresterke rister fra PcP

Dato: 27 Okt 2021

– Sikre, robuste og kostnadseffektive ristløsninger for kjøretøy.
PcP tilbyr et bredt spekter av ristprodukter for kjøretøyløsninger ved veier, togstasjoner og ramper for det europeiske markedet.

Kjøresterke rister fra PcP oppfyller alle kravene til sikkerhet, design og funksjonalitet
Mange tror at kjøresterke rister er det samme som ferister eller støpejernsrister. Utvalget vårt er imidlertid noe helt annet enn dette, fordi produktene er designet for mange forskjellige typer installasjonssteder og kjøretøyvekter.

Design av kjøresterke rister
Selv om kjøresterke rister ikke alltid er synlige eller har et banebrytende design, må de alltid utformes etter råd fra en spesialist.

Med vår omfattende erfaring og produktutvalg kan vi hjelpe deg å nå målet ditt.

Materialer og rister for kjøresterke rister
Uansett hvilke behov du har, kan vi levere en løsning ved å bruke vår skreddersydde gitterrist- eller Optimo-serie. De fås i karbonstål og rustfritt stål og med en overflate som enten er varmgalvanisert, polyesterpulverlakkert, kjemisk renset eller elektropolert.

PcP-kjøresterke rister egner seg til mange ulike bruksområder
PcP-kjøresterke rister kan brukes på et bredt spekter av bruksområder, noe som bidrar til et trygt arbeidsmiljø for ansatte på vedlikeholdsplattformer o.l., så vel som til trygge offentlige områder for fotgjengere osv. Ta en titt på noen av stedene der PcP-sikkerhetsrister kan brukes.

Vedlikeholdsplattformer
Gitter som frisk luft vil trekkes gjennom og inn i en bygning etter en brann, må selvfølgelig være sterke nok til å bære fotgjengere. De blir ofte også utsatt for kjøretøybelastninger slik som vedlikeholdskjøretøyer (f.eks. bevegelige heveplattformer (MEWP-er)), som har høye punktbelastninger og brukes mye i byer på grunn av begrenset tilgang osv.

Horisontale rister for gulvbelegg
En horisontal rist som gir støtte for arkitektoniske gulvbelegg i et museum, må kunne tåle tunge utstillinger osv.

Stålramper på parkeringsplasser og lagringsenheter
Moderne bilforhandlere har vanligvis en egen dedikert parkeringsplass og lagringsenhet, ofte med ramper opp til de forskjellige nivåene. Disse rampene produseres av en stålstruktur for å minimere byggetid og kostnader, men de har alltid en åpen type sklisikker rist som kan bære biler og SUV-er.

Fortausrister for fotgjengeres sikkerhet på T-banestasjoner, nær veier osv
Fortausrister, som kan ses i de fleste byer, brukes hovedsakelig for å ventilere en underjordisk stasjon eller parkeringsplass. De skal først og fremst være hæl vennlige, og for det andre må de tillate tilstrekkelig ventilasjon. Men hva med utryknings- eller leveransekjøretøyer – eller hva om det skulle skje en ulykke over fortausristen? Hvis gitteret ligger i nærheten av en vei uten barrierebeskyttelse, må det imøtekomme disse kravene.