Profesjonelle avløpssrenner

Dato: 29 Sep 2021

PcP tilbyr forskjellige dreneringsrenner og avløpsskåler av høy kvalitet med en lang levetid. Det betyr, at du ikke skal tenke på å skifte ut rennene i den nærmeste fremtid.

Det er mulig å kjøpe avløpsskåler til dreneringsrennene. Når du skal velge mellom SAPODRAIN- eller SAPOLITE-systemene, skal du være oppmerksom på dreneringsrennens bruksområde, fx hvilken belastning som avløpet utsettes for. Her kan vi gi deg råd.

SAPODRAIN System A10

SAPODRAIN System A10 er et komplett system, som består av hhv. renner, sandfang og brønn. Står du ovenfor en oppgave hvor du skal bruke linjedrenering, er SAPODRAIN System A10 et fremragende valg, da systemet ikke begrenser deg, men i stedet gir du deg selv en masse muligheter. Produktene er produsert i polymerbeton, som er et meget slitsterkt materiale. Materialet krever ikke den mye vedlikehold, men skal rengjøres med vann og såpe. Med SAPODRAIN A10 får du et produkt til linjedrenering, som har lang levetid og er av høy kvalitet. Husk at vi altid står klar med kompetent vejiedning. Sammen kan vi finne frem til den løsningen som vil være best til nettopp dine behov..

Innvendig lysning: 100 mm.

SAPODRAIN System A15

Profesjonel drenering til mange bruksområder. Dette systemet er større end SAPODRAIN A10-systemet og har derfor en større kapasitet. Du kan enkelt avlaste kloaknettet med aquadren i polymerbeton, og SAPODRAIN A15-rennen, med 150 mm innvendig lysning, er en naturlig forøkelse til de veletablerte A10 og A20 systemer. Avløpsrennen er produsert i polymerbeton og har en V-formet utformning, som blandt annet sikrer en bedre selvrensningsevne. Rennen er som standard utviklet med kantprofiler i PP/COP kunststoff, som kan tas av og erstattes med karmer i støpejern. Avløpsrennen A15 er utstyrt med et skjult fugespor til fugning av rennesamlinger. Dessuten kan rennen fuges med vanlig fugepistol i takt med nedlegningen. Det er mulighet for ø160 mm bunn- eller gavlutløp. Disse utløp vil være utstyrt med tetningsring.

Innvendig lysning: 150 mm.
Utvendig bredde: 190 /200 mm.
Utvendig høyde: 285 mm.
Lengde: 1000/500 mm.

SAPODRAIN System A20

Med Sapodrain System A20 kan man få en god løsning på linjeafvanding. Våre aqua-dren produkter fremstilles i polymerbeton. Sapodrain A20-modellen har en innvendig bredde på 200 mm. og er dermed vår nest største innenfor aqua-dren. Husk at vi altid kan lage unike løsninger til deres prosjekt. Dette kunne eksempelvis være større versjon eller varianter av våre avløpsrenner (aqua-dren). Sapodrain System A20 brukes på områder hvor de er behov for stor kapasitet. Den innvendige lysning er på A20 modellen 200 mm og produseres i belastningsklasse C-D og E-F. Rennen leveres som standard med PP/COP kantprofiler, som kan skiftes til støpejernskarm GGG50. De tilhørende ristene leveres som støpejernsrister GGG50 klasse E-F og låses av Easy Lock låsesystem (+bolt). Gitterrister kan ved forespørsel leveres i galvaniseret eller syrefast rustfritt stål.

Innvendig lysning: 200 mm