Stålgulv for gangbaner og vedlikeholdsplattformer

Dato: 25 Okt 2023

- Velg PcP for å få sikre, vedlikeholdsfrie og skli- og brannsikre gangbaner og arbeidsplattformer med PcPs stålgulvløsninger.

Stålgulvløsninger for både industriell og offentlig sikkerhet

PcPs rister i stål, rustfritt stål og aluminium kan brukes til vedlikeholdsplattformer, offentlige gangbaner, nødutganger, samt områder med spesialisert eller begrenset tilgang, f.eks. områder med spesifikke designkriterier. PcPs stålgulvløsninger er designet for å ivareta det høyeste nivået av sikkerhet for brukerne.

Uansett om du trenger åpne stålgulv eller et solid stålgulv for en industriell vedlikeholdsplattform eller rister til en gangbane på et offentlig tilgjengelig område, tilbyr PcP forskjellige alternativer med rister av stål, rustfritt stål og aluminium.

Tre produkttyper. Ubegrenset potensial

Stålristserien vår består av OPTIMO®-, CUBE®- og MESH™-gitterrister med et designutvalg som passer til dine kriterier for sikkerhet, utforming og belastning. PcP bestreber seg alltid på å levere den beste løsningen til konkurransedyktige priser, uten å gå på akkord med kvaliteten.

OPTIMOׅ®-rister er runde, robuste og pålitelige, og kan ivareta sikkerheten i en lang rekke bransjer.

CUBE®-ristverk har god design og høy kvalitet og sikkerhet, samtidig som de er lette og svært robuste.

Vår serie med trykklåste og pressveisede MESH®-gitterrister omfatter en rekke forskjellige varianter av de klassiske gitterristene.

 

Ristene våre er tilgjengelige i en rekke materialer:

 • Stål
 • Høystyrkestål
 • Rustfritt stål
 • Aluminiumslegering
 • COR-TEN
 • Oppfyller kriteriene for gangbaner og trapper på allment tilgjengelige områder

  Krav til gangveier i allment tilgjengelige områder avhenger av flere faktorer, som fottøy og belastningsgrad. OPTIMO O5-ristverket fra PcP er egnet for stillettsko, samtidig som det har god drenering og utmerket sklisikkerhet. PcP leverer rister i stål for gangbaner og trapper som oppfyller de angitte kravene til hælsikre og sklisikre underlag, samt i noen tilfeller også fargekontrasterende trappeneser.

  Maksimal sikkerhet på industrielle vedlikeholdsplattformer

  Vi tilbyr et bredt utvalg av rister i stål, rustfritt stål og aluminium for tilgangsplattformer for industrielt vedlikehold. Med en høy grad av sklisikkerhet, et førsteklasses styrke/vekt-forhold og høy belastningskapasitet er OPTIMO O2-risten et sikkert og robust valg for industrielle vedlikeholds- og arbeidsplattformer.

  Kostnadseffektive og 100 % resirkulerbare stålrister

  PcPs løsninger i stål, rustfritt stål og aluminium er alle produsert av 100 % resirkulerbart materiale. Produktene har lang levetid og krever svært lite eller intet vedlikehold, og utgjør derfor en miljømessig bærekraftig løsning gjennom hele brukstiden. Kort sagt – en robust, sikker og kostnadseffektiv løsning.