CUBE® – fremtidens rist

Dato: 24 Apr 2023

Nå kan du få et nytt alternativ til gitterrister til meget konkurransedyktige priser!

Uansett hvilken industri eller anvendelsesområde er CUBE® et bedre alternativ til gitterrister. God sklisikkerhet kombinert med nytt design følger med som fordeler.

Synes du også den tradisjonelle gitterristen er litt kjedelig? Så prøv den nye CUBE® risten!

Plattform, adgangsveier og gangbaner eller loft- og fasadekledning? La oss hjelpe deg med ditt neste prosjekt!

Vår CUBE® rist ble introdusert til markedet i April 2019 med øyeblikkelig suksess.

I dag blir CUBE® rister, trinn og paneler i stål og rustfritt stål brukt til mange formål, eksempelvis som adgangsvei på en bro eller som stålgulv i datasenter, hvor det er behov for stor luftgjennomgang. Utover dette kan CUBE® risten brukes som dekorativ fasadekledning og som takhimling hvor noen til og med setter spotlights i.

På tross av det rene utseende og det høye styrke/vekt forholdet blir CUBE® risten foretrukket av arkitekter og ingeniører til prosjekter hvor det er behovet for sikkerhet, enkel rengjøring og fokus på design.

  • Stålgulv/Plattformer
  • Gangbaner/Adgangsveier
  • Trapper
  • Fasader
  • Takhimling


CUBE® rister til konstruksjonsindustri samt næringsmiddel- og matvareindustri

Et nytt konkurransedyktig alternativ til den tradisjonnelle gitterristen. CUBE® gitterist-serien er velegnet til forskjellige industrielle bruksområder som for eksempel konstruksjon, næringsmiddel- og matvareindustriene.
Rist - B-CUBE®

Stålrister med fire forskjellige mønstertyper. Oyster for den høyeste sklisikkerhet. Round for en tilstrekkelig sklisikkerhet. Dimple for en jevn overflate, og Plain til designløsninger.

Trin - B-CUBE® Oyster

Varmgalvanisert ståltrinn med sklisikker forkant med Oyster for den høyeste sklisikkerhet. CUBE® ståltrinn lagerføres i et utvalg av standard dimensjoner eller kan skreddersys til ditt prosjekt.

Trin - C-CUBE® Oyster

Rustfrit ståltrinn med sklisikker forkant og med Oyster sklisikker overflate kan leveres på forespørsel.

Panel - B-CUBE® Oyster

CUBE ristpaneler med Oyster sklisikker overflate i ubehandlet stål. Med CUBE stålpaneler kan du selv beskjære risten til din løsning. Vi kan også hjelpe med å produsere rister på mål.