Trappetrinn fra PcP

Dato: 17 Jan 2022

PcP produserer trinn i stål og aluminium etter gjeldende Eurokoder, standarder og normer. Vi leverer trinn til mange formål innenfor industri, bygg og offshoreanlegg. Høy kvalitet og sikkerhet kjennetegner vårt store program av trinn til rettløpstrapper og spiraltrapper. Vi tar høyde for parametere som for eksempel sklisikkerhet, drenering, belastning og syrebestandighet.

PcP Trappetrinn

PcP produserer trinn i stål og aluminium etter gjeldende Eurokoder, standarder og normer. Vi leverer trinn til mange formål innenfor industri, bygg og offshore. Høy kvalitet og sikkerhet kjennetegner våre store program av trinn til trapper og spiraltrapper.

Våre trinn kan leveres med et utvalg av overflatetyper, akkurat som våre gitterrister. Vi tar høyde for parametere som for eksempel sklisikkerhet, drenering, belastning og syrebestandighet.

Gittertrinn bygger videre på vårt sortiment av MESH™ gitterrister og alle trinn kan fås som standard trinn eller spesial dimensjonerte trinn. Våre spesialister sitter klar til å gi råd rundt din problemstilling med hensyn til trinn til trapper. Alle våre standardtrinn oppfyller brannkravene til R30 og R60.

 

Trappetrinn i standard eller skreddersydde størrelser

Vi designer og produserer trappetrinn til ståltrapper og gangbaner innenfor industri og byggebransjen. Vi har et stort lager program og kan levere dine produkter hurtig fra dag-til-dag. Er du på utkik efter en skreddersydd løsning, kan vi løse enhver form for spesielle ønsker innenfor trappetrinn i stål og aluminium til konkurransedyktige priser.Trappetrinn i galvanisert stål og aluminium

Vi fremstiller trappetrinn i flere forskjellige materialer. Blant andet kan vi fremstille trinn i høystyrkestål HSS420™ blant flere stål typer, som også inkluderer rustfritt stål AISI 304 og 316. Vi fremstiller også trappetrinn i aluminium 3005-16 H66, som også typisk anvendes, når der stilles krav om lav vekt og korrosjonsbestandighet.

 

Utendørs sklisikre trappetrinn

Vi kan levere sklisikre trappetrinn til ethvert formål innenfor industri og byggebransjen og med et utvalg av overflatetyper avhengig av hvor trinnene skal brukes. Våre 3 produktserier CUBE®, OPTIMO® og MESH™ tilbyr alle trinn i forskjellige materialer og sklisikre overflatetyper.

Vi fremstiller et utvalg av trappetrinn til utendørs bruk, som for eksempel til utendørs rettløpstrapper eller til offentlige adgangsveier, hvor der er behov for høy sikkerhet.

OPTIMO® ACHIL O2 trappetrinn er blant de mest populære trin på markedet innenfor sklisikre trappetrinn. Utover oppressede hull og dreneringshull, byr ACHIL O2 Trinnet på høy styrke og sikkerhet grunnet de opprullede kantene, som også beskytter hælen og akillessene.

CUBE® OYSTER og CUBE® DIMPLE trappetrinn er det siste introduserte på markedet og kan brukes i stedet for den tradisjonelle gitterristen og trappetrinnet hvor det er behov for ekstra sklisikkerhet. Utover det er CUBE trappetrinn i stål og rustfritt stål fremstilt med et unikt design. Slik kan den brukes både til matvare- og byggebransjen med mer.

 

Trappetrinn til rettløpstrapper og spiraltrapper

Våre trappetrinn leveres med endestykker, så trinnet er lett å montere på trappevangen. Sortimentet inneholder også spiraltrinn, hvor Type K er det mest populære valget. Trinnet implementeres lett i forskjellig artede spiraltrapper. utover det byr PcP. på trappetrinn der kan sveises direkte på trappevangen.