Industrielle og arkitektoniske spiraltrapper

Dato: 20 Jun 2022

– Skreddersydde løsninger for industri- og arkitektoniske bygg.

PcPs spiraltrapper og spiraltrinn omfatter et bredt utvalg av designalternativer for innendørs og utendørs miljøer.

Spiraltrapper og spiraltrinn i stål og rustfritt stål

Spiraltrapper utgjør den perfekte sikkerhetsløsningen for bygningen din, ved å forbinde ulike nivåer med hverandre med en estetisk og arkitektonisk design.

En spiraltrapp er den perfekte dekorative adkomstløsningen. Knytt sammen bygningsnivåene ved å installere en unik og arkitektonisk løsning, eller en praktisk spiraltrapp som tilfredsstiller gjeldende byggeforskrifter.
Vi produserer trinn og komplette spiraltrappsystemer, og bruker en spesiell kombinasjon av håndverk og toppmoderne industriproduksjon for å oppfylle dine spesifikasjoner.
Alle spiraltrappene våre er produsert i henhold til DIN 18065 om trapper i bygninger.

Unik design

Velg mellom forskjellige designalternativer og materialer for å skape den ultimate trappeløsningen.
Den unike designen av spiraltrappene våre forkorter monteringstiden betraktelig sammenlignet med spiraltrapper med sentrumrør og hylser, og sparer dermed også verdifulle ressurser. Det tekniske teamet vårt gir deg råd helt fra planleggingsfasen til den endelige monteringen.

Stort utvalg av designalternativer og materialer

Vi mener at hensynet til sikkerhet ikke skal gå på akkord med god design og estetikk. PcPs ståltrinn og rister kan installeres både i boliger og næringseiendommer.
Vi tilbyr en rekke alternativer for utforming av trappetrinn i stål som kombinerer sikkerhet og kvalitet med arkitektoniske ståltrapper i vakker design. Trappene er tilgjengelige i et bredt spekter av moderne og lette materialer, for eksempel stål, rustfritt stål, COR-TEN-stål og aluminium, og med følgende overflatebehandlinger: varmgalvanisert, polert eller pulverlakkert/malt.

Spiraltrapper som er sertifisert og testet i samsvar med brannmotstandsklasse R30

Spiraltrappløsningene våre kjennetegnes av kvalitet og sikkerhet. Hos PcP mener vi at sikkerhet er den mest kritiske parameteren når vi designer avanserte løsninger for trapper og rister. PcPs trinn og trappeavsatser er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Trappetrinnene våre er sertifiserte i henhold til de nyeste eurokodene og EU-standardene, og er testet i henhold til brannmotstandsklasse R30.

Ledende innen sikkerhet siden 1927

PcP etterstreber alltid å være best i klassen, og utvikler de sikreste og mest avanserte løsningene for alle sektorene vi opererer i. OPTIMO-serien vår omfatter design med den høyeste sklimotstandsklassifiseringen R13, som gjør til at trinnene våre kan installeres i alle typer industrielle eller arkitektoniske spiraltrapper. Produktene våre testes av internasjonale europeiske organer før de legges ut på markedet. Vi jobber kontinuerlig med å ligge ett skritt foran ved å designe, utvikle og produsere de sikreste og mest konkurransedyktige løsningene på markedet.