Sikkert og enkelt rekkverksystem

Dato: 23 Mai 2022

Guardrail er et system hvor man med få valg kan sette opp et unikt rekkverk som imøtekommer krav til belastning og styrke. Man trenger ikke sveise for å montere Guardrail Rekkverket. Pinolskruer, skjulte sammenføyninger og fotbeslag gjør det overraskende lett å montere systemet.

Rekkverk i stål for utendørs bruk

Sikkert og enkelt rekkverkssystem for bruk i industrien. Guardrail rekkverk er et system hvor man med få valg kan bygge et sikkert rekkverk som oppfyller kravene til belastning og styrke i henhold til ISO 14122-2. Med Guardrail stålrekkverk er det ikke behov for å sveise for å montere systemet. Pinolskruer, skjulte skjøter og fotbraketter gjør det overraskende enkelt å montere systemet. Vi tilbyr riktig veiledning fra våre tekniske salgskonsulenter for at du skal føle deg trygg og fornøyd med Guardrail-systemet.


Hvor kan vårt stålrekkverkssystem brukes?

Rekkverkssystemet i stål kan brukes til ute- innendørsløsninger som verner eller stålrekkverk til parkeringsplass, rekkverk på tak, eller som utendørs trapperekkverk. Formålet er å skape trygghet i industrielle og offentlige områder hvor det er behov for sikring og skjerming.

 

 

 


Utendørs ståltrapp med rekkverk som totalløsning

Du kan også kombinere rekkverk i stål med vårt trappesystem. PcPs monteringsstige består av et komplett system for montering av mindre rette trapper. ACHIL O2 trinn og repos rist med forsterket forkant brukes ofte til monteringstrappen. Systemet kan brukes komplett eller som enkeltdeler og leveres enten varmgalvanisert eller ubehandlet.